Setari Cookie-uri

Cum sa reactionez la avansurile profesorului?

Sunt in anul trei la facultate. Pana acum nu am avut niciun fel de probleme cu profesorii insa se pare ca acum am o problema destul de serioasa.

Sunt in anul trei la facultate. Pana acum nu am avut niciun fel de probleme cu profesorii insa se pare ca acum am o problema destul de serioasa.

Un anumit profesor, nu are rost sa dau nume pentru ca situatia se poate complica, a inceput sa-mi faca avansuri. Cel putin eu asa le percep. Initial imi vorbea doar foarte frumos la fiecare curs, daca lipseam el intreba de mine. Deja eram o mica vedeta a cursului respectiv. Intr-un fel sau altul toate discutiile lui ajungeau si se legau de mine. Ma simteam in centrul atentiei fara sa-mi doresc acest lucru.

Am lucrat la un proiect si in felul acesta a aflat adresa mea de email. Mi-a scris si mi-a spus ca ar vrea sa iesim intr-o seara, sa vorbim mai multe, nu doar legat de facultate. Nu-mi venea sa cred ca acel profesor care se purta extraordinar cu mine mi-ar putea spune asta. Nu am nimic special, sunt o fata nu foarte frumoasa si nici nu ies in evidenta prin ceva anume.

Am ignorat total acel email dar lucrurile nu s-au oprit aici. Mi-a spus ca daca vreau ca proiectul sa fie in regula sa trec pe la biroul lui sa vorbim mai pe larg, dar nu este nevoie sa vin insotita si de ceilalti colegi care au lucrat cu mine la proiect. Atunci am reusit sa-i fac o “surpriza” si sa trimit doua colege in locul meu.

Emailurile au tot venit, mi-a trimis numarul de telefon si in nenumarate randuri m-a rugat sa-l sun sau sa iesim. Incepuse sa ma intrebe daca l-am sunat pentru ca primit un apel necunoscut. Cea mai interesanta “miscare” a lui a fost ca mie imi scrie de pe alta adresa de mail decat cea pe care o stiu toti ceilalti.Cum as putea spune ceva daca am doar niste emailuri si vorbe auzite doar de mine? Pentru toti ceilalti el este profesorul perfect care s-a purtat impecabil cu mine.

Pentru examen am fost foarte stresata si am invatat cel mai mult, totusi asta nu a fost suficient si am picat. Toti colegii mei au fost surprinsi cum de eu, preferata profesorului, am picat examenul. Ma aflu intr-o situatie dificila, am restanta si ar trebui sa ma lupt nu doar cu un simplu profesor ci cu unul care are de spus un cuvant in facultate. Mi-a dat un email in care mi-a scris urmatoarele: “ Imi pare rau ca nu ai luat examenul, ar fi trebuit sa “te straduiesti” mai mult. Bine ca mai sunt restantele, cine stie acolo poate vei reusi. In orice caz, stii ca nu poti face nimic fara mine. Cauta-ma si rezolvam totul impreuna. O sa am grija sa inveti exact ce trebuie si mai ales cum trebuie. O seara buna”.

Nu am de gand sa am o relatie cu el, nu-mi place absolut ca iubit, mi se pare chiar dezgustatoare ideea de a avea o astfel de relatie.. E ok ca profesor, dar nimic mai mult. Nu vreau sa cedez avansurilor sale si nu stiu nici cum as putea sa ies din beleaua in care sunt. Care ar fi cel mai bun lucru pe care l-as putea face?

Steluta
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Februarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.