Setari Cookie-uri

Sex vs dragoste

Si poate vine mereu un moment in care ne intrebam de ce? De ce din nou? Pentru simplul motiv ca nu poti renunta la el... dar oare merita? In adancul sufletului sti ca nu merita, nu te merita pe tine sau dragostea ta, dragostea pe care tu i-o porti.

Si poate vine mereu un moment in care ne intrebam de ce? De ce din nou? Pentru simplul motiv ca nu poti renunta la el... dar oare merita? In adancul sufletului sti ca nu merita, nu te merita pe tine sau dragostea ta, dragostea pe care tu i-o porti.

Si raspunsul la intrebarea de ce? De ce nu te poti opri? Este simplu, esti intr-o plina agonie a mortii si a vietii si este singura modalitate de a le unii... sexul.... distruge si uneste, suflete si trupuri.

Te pregatesti pentru inca o noapte... corsetul iti imbraca trupul si simti ca iti strange si sufletul si il pui mai mult ca un scut sa nu izbucneasca afara... dresurile iti imbraca pulpele iar coapsele... ele raman cu dorinta! Ce mai ramane? Ochii negrii, sa nu se vada lumina din ei atunci cand il privesti, rujul rosu ca buzele tale sa nu fie sarutate si tocurile pentru a parea o femeie senzuala!

Iti iei haina si pleci. Astepti sa soseasca, cu speranta ca in noaptea aceasta va fi altfel, altfel decat data trecuta. Va fi dragoste? Sau iar doar sex?

Ajungi la el. Bineinteles ca si acum este la fel, se poarta la fel, i te oferi cu totul, de parca ai fi obligata sa i te oferi, dar nu, nu esti... si nu primesti in schimb nimic... nici un sarut, nici o mangaiere, nici macar o vorba calda; si doare! Dar ai alinarea ca ai fost a lui, ai fost in bratele lui si pentru un moment ati fost uniti! Pleci... din nou...

Ai ajuns acasa si iti este scarba de tine ca iar ai fost tratata ca o oarecare... tot din partea lui... acelasi el...

Vrei sa te speli, sa scapi de murdaria de pe trupul tau, dar in acelasi timp nu poti, pentru ca odata cu murdaria, s-ar duce si mirosul lui! Te bagi in pat, adormi cu lacrimi in ochi si durere ca iar a fost doar sex si speri ca data viitoare sa fie dragoste, macar o farama de dragoste!

Cum suna macar o farama de dragoste? Simplu... cam asa: ajungi la el si iti saruta buzele ce tanjesc dupa rasuflarea lui, iti mangaie trupul si ti-l saruta, iti spune cald ca desi nu poate fi al tau, tine la tine si ca stie ca este totul pentru tine, dar el nu poate fi doar al tau, pentru nu poate! Si il intelegi pentru ca stii ca asta ii este viata, si te multumesti cu acele ore de dragoste pe care ti le ofera!

Si pleci, din nou... dar de data asta te bagi in pat cu zambetul pe buze si ii multumesti lui Dumnezeu ca asa cum este, este si al tau si te rogi sa fie fericit si sa nu aibe parte de necazuri, ca sa mai fii langa el si data viitoare! Unul langa altul, nu tu aici si el... el dincolo...

Ca sa ai parte de dragoste ar fi prea mult, prea frumos... si nu se poate pentru ca stii ca viata lui nu este linistita, ci plina de adrenalina si pericol!

Si nu iti ramane decat sexul... pentru ca nu poti avea parte de dragoste de la altcineva, pentru nu mai poti fi decat a lui, si nu suporti ca altcineva sa te atinga!

Impartiti acelasi pat, dar nu si aceleasi vise!

Nicoleta G

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Martie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.