Setari Cookie-uri

Ea vs el: Vanatoarea

In urma cu cateva zile mi-am adus aminte de modul in care procedam eu cand eram “burlacita”. Candva demult in urma cu vreo cateva sute de ani, treceam si eu prin prima indragosteala. De fapt a fost prima iubire, la varsta adolescentei cand toate par ori foarte roz ori foarte negre.

Specialitatea casei: barbat la foc mic

In urma cu cateva zile mi-am adus aminte de modul in care procedam eu cand eram “burlacita”. Candva demult in urma cu vreo cateva sute de ani, treceam si eu prin prima indragosteala. De fapt a fost prima iubire, la varsta adolescentei cand toate par ori foarte roz ori foarte negre.

Pe vremea aceea eram foarte plina de mine si mandria ma impiedica sa fac multe lucruri, printre acestea numarandu-se si sunatul baietilor. Adica aveam si eu o idee fixa: nu sunam niciodata nici unul dintre baietii de care-mi placea nici daca simtem ca inebunesc. Astfel ca orice baiat sustinea ca-i plac trebuia fie sa ma sune fie sa ma caute. Lucru care se si intampla de cele mai multe ori.

Si uite asa am invatat eu ca cu cat te ti mai tare pe pozitii cu atat vor fi ei mai intaratati sa te inmoaie. Daca se intampla sa le cazi in plasa prea repede, isi pierdeau interesul. Ca sa fiu sincera, dupa parerea mea cam la fel se intampla si acuma, cu toate ca am lasat adolesceta in urma.

Nu pot sa vorbesc din propria mea experienta pentru ca eu sunt cu acelasi barbat de sapte ani si m-am mai inblanzit (dar i-au trebuit mai bine de doi ani ca sa reuseasca aceasta performanta, sic!). Dar vad ce se intampla in jurul meu. Cu cat femeile arata mai mult ca plac un barbat si il cauta si-i fac pe plac rapind astfel frumusetea vanatorii pe care el ar fi trebuit s-o savureze, cu atat barbatii ne desconsidera tot mai mult. Sunt invatati prost ca pot primi totul foarte usor.

Pai, doamnelor, de ce nu-i lasati sa fiarba putin in suc propriu, sa isi roada unghiiile ca nu ati acceptat prima invitatie in oras desi ati lasat de inteles ca v-ar face placere, sa numere orele pana va intalnesc si sa incinga telefonul cu mesaje la care doar rare ori va deranjati sa raspundeti? Pai lasati tot farmecul acelor prime zile in care “va face curte” sa se piarda asa usor?

Andrea

Imblanzirea scorpiei

Va vreti femei puternice. Va laudati in patru zari cu realizarile voastre. Intimidati orice barbat cu atitudinea dominatoare. Va dati perfecte. Dar asa fatale cum va credeti, va molesiti instant in fata unui barbat! Si nici macar intr-un sens pozitiv. Iata cum faceti voi: priviti pe orice cu un aer de superioritate.Intimidati. Va lasati cu greu abordate. Ne dati permanent senzatia ca ne faceti un serviciu permitandu-ne sa fim in preajma voastra. Apoi brusc, schimbati placa: sunteti de moda veche. Vreti sa fiti sunate. Si nu o singura data, dupa prima intalnire, ci de fiecare data!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Martie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.