Setari Cookie-uri

De 10x Sex

Sarcinile zilnice, stresul cotidian, oboseala, o zi proasta apoi una si mai proasta, nervi... cand ne mai ramane timp si pentru sex? Si de unde atata energie? Raspunsul este unul foarte simplu: tocmai din sex!

Sarcinile zilnice, stresul cotidian, oboseala, o zi proasta apoi una si mai proasta, nervi... cand ne mai ramane timp si pentru sex? Si de unde atata energie? Raspunsul este unul foarte simplu: tocmai din sex! O partida de sex are atat de multe beneficii incat merita oricand sa va descatusati mai bine in pat decat sa va descarcati nervii aruncand cuvinte care dor sau chiar si obiecte care poate dor si mai tare.

Relax and do it!

Relaxare in timpul (adica lipsa inhibitiilor) si dupa consumarea actului sexual. Asta pentru ca atunci cand simti placerea nivelul oxitocinei in organims creste. Care sunt rezultatele? Vei fi mult mai relaxata si vei gandi mult mai limpede. In plus oxitocina regleaza presiunea sangelui si distruge celule canceroase.

Cine-i cea ma frumoasa din tara?

Femeia satisfacuta! Dupa o partida de sex pasional, femeia radiaza, chipul ii straluceste, este zambitoare, are ceva in atitudine care chiar o face irezistibila. Sexul creste optimismul, induce o stare de fericire si satisfactie generala.

Hidratare intensa

Vorbim aici atat despre sperma cat si despre transpiratia eliberata in timpul actului sexual. Se pare ca aceasta din urma contine uleiuri naturale speciale ale corpului care hranesc si catifeleaza pielea. Daca pana acum transpiratia ti se parea respingatoare gandeste-te acum la ea ca la o crema deosebit de eficienta si las-o sa actioneze. Pentru o hidratare si mai puternica lipeste-ti trupul de al lui, nu numai ca se vor amesteca uleiurile dar o crema patrunde mai bine in piele daca este incalzita.

Sperma ti se pare respingatoare? Dar stiai ca ea contine vitamina C, acid citric, acid lactic, calciu, magneziu, fosfor, zinc, potasiu si vitamina B12? Este deci recomandata atat pentru uz intern cat si pentru uz extern. De ce sa rispim bani pe creme si vitamine cand avem la indemana cele mai eficiente tratamente naturiste?

Stop durere

Actul sexual elibereaza endorfinele, analgezice naturale ale corpului. Asadar migrenele nu sunt tocmai scuza potrivita atunci cand nu ai chef de sex pentru ca in realitate vindeca migrenele. Dar cine are nevoie de scuze? Vorbim despre beneficiile sexului tocmai pentru ca nu am identificat dezavanatajele.

Intarirea sistemului imunitar
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Aprilie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.