Setari Cookie-uri

Intrebari si raspunsuri despre sex pe care nu ai curajul sa le rostesti!

Fasaieli, durduieli, ciocaneli, chiortaieli, clipoceli Doamne, dar cate nu se intampla, vad sau aud in pat! In aceasta saptamana le dedicam in totalitate randurile acestui articol. De ce? Pentru ca ne ingrozesc, ne scarbesc si ne taie tot cheful.

Fasaieli, durduieli, ciocaneli, chiortaieli, clipoceli… Doamne, dar cate nu se intampla, vad sau aud in pat! In aceasta saptamana le dedicam in totalitate randurile acestui articol. De ce? Pentru ca ne ingrozesc, ne scarbesc si ne taie tot cheful.

Intotdeauna am fost de parere ca numai necunoscutul ne poate provoca asemenea fobii. Asadar, sa facem cunostinta cu …

… cele mai celebre zgomote din pat

Intre toate clipocelile realizate de amestecul de lichide, presiunea de coliziune a doua corpuri incinse, sau frecusul de corpuri transpirate, doua sunt mai rele intre toate: primul – cel mai bland, este acel zgomot produs de eliminarea aerului prins pe neasteptate intre sanii tai si pieptul lui, sau spatele lui sau … oricare alte doua suprafete care vin in contact brusc. Ei bine, n-am cum s-o spun mai frumos si nicio onomatopee nu poate reda exact acel mare fas produs de doua corpuri. Partea buna la acest moment penibil este ca amandoi il produceti si niciunul dintre voi nu suspectati ca ar putea veni din vreun orificiu mai jos situat.

Cea de-a doua situatie reprezinta fobia fiecarei femei care a facut macar o data sex in viata ei: tenesmele vaginale, sau mai putin pompos spus, vanturile care isi au originea in vagin.

Ostilitatile se desfasoara cam asa: dupa un orgasm zgomotos, in timp ce respectivul isi retrage penisul din vaginul tau, se aude o mare bolboroseala sora cu eliminarea de gaze (pe calea clasica). Sau: in timpul penetrarii, se aude o fasaiala zgomotoasa. De fapt, zgomotele pot aparea oricand te astepti mai putin. Te inverzesti, te inrosesti, nu stii cum sa faci sa treci mai repede peste moment: sa pretinzi ca nu s-a intamplat sau sa stai sa ii explici ca nu s-a auzit ceea ce crede el ca s-a auzit. Oare i s-a mai intamplat cu alta? O fi normal? Daca el nu stie ce-s alea tenesme vaginale?

Ca sa ti-o zic p-aia dreapta, nu bag mana in foc ca stie. In principiu, majoritatea barbatilor stiu ce sunt alea “teneseme vaginale” chiar daca nu le numesc chiar asa. Dar ne-am obisnuit sa le acordam prezumtia de “habar n-am”, asa ca solutia cea mai buna este, ca la tigara de dupa, sa ii faci o scurta schema. Iata explicatia stiintifica: in timpul actului sexual, vaginul este dilatat si (gravitatia, bat-o vina!) permite intrarea aerului in vagin. Sub presiunea penetrarii, in timpul ejacularii, in cazul unei pozitii mai ciudate, sau chiar si atunci cand penisul este retras, acest aer gaseste o cale sa iasa din vagin. Si cum calea de iesire este cam ingusta, presiunea de evacuarea a aerului da nastere… zgomotelor.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Mai 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.