Setari Cookie-uri

Serpi incalziti la san: furaciuni amoroase celebre

Se spune ca In dragoste si in razboi, totul este permis. Dar cate dintre noi tinem cont de aceasta zicala? Foarte putine. Cele care calca tot in picioare, familie, prieteni, colegi de servici, pentru a obtine ce isi doresc in viata si in dragoste, sunt blamate de societate, care uita de zicala de mai sus.

Se spune ca “In dragoste si in razboi, totul este permis”. Dar cate dintre noi tinem cont de aceasta zicala? Foarte putine. Cele care calca tot in picioare, familie, prieteni, colegi de servici, pentru a obtine ce isi doresc in viata si in dragoste, sunt blamate de societate, care uita de zicala de mai sus.

Sa ravnesti la iubitul prietenei tale e inaceptabil! Dar ce ne facem cand pasiunea ia locul ratiunii? Cate dintre noi sunt dispuse sa renunte la o relatie de prietenie pentru un viitor incert alaturi de iubitul amicei? Si la acest capitol, vedetele ne-au luat-o inainte si au atentat la “fructul interzis” fara a sta prea mult pe ganduri.

Paris hilton Printesa Hollywood-ului, Paris Hilton a facut intotdeauna ce a vrut: s-a imbatat crita la petreceri, a fost filmata facand sex si a ajuns la puscarie pentru ca a condus in stare avansata de ebrietate. In viata sentimetala, Paris a fost nestatornica, schimbandu-si iubitii mai des ca ciorapii. In septembrie 2005, mostenitoarea imperiului Hilton s-a indragostit de un tanar magnat grec, Stavros Niarchos III. Singurul inconvenient era ca miliardul se iubea la vremea aceea cu prietena lui Paris, Mary-Kate Olsen. Incantat de atentia pe care i-o acorda Paris Hilton, Stavros a renuntat fara regrete la geamana Olsen. Starleta nu s-a bucurat mult timp de iubirea lui grecului, deoarece in mai 2006, acesta a parasit-o pe Paris pentru Lindsay Lohan, prietena de pahar a mostenitoarei.

Apetitul lui Lindsay Lohan, in varsta de 22 de ani, pentru barbati este intrecut doar de petrecerile incendiare pe care le frecventeaza. Tanara, frumoasa, bogata, Lindsay este ca un magnet pentru tinerii actori de la Hollywood. Pe cand avea doar 17 ani, actrita i l-a furat chiar de sub nas pe actorul Wilmer Valderrama bunei ei prietene, Ashlee Simpson. Relatia a durat doar 3 luni, dar prietenia dintre cele 2 adolescente s-a terminat pentru totdeauna.




Irina Lazareanu
a devenit un top-model de success datoritei prieteniei cu fashion-icon-ul, Kate Moss. In scurt timp, Irina era prezenta pe toate podiumurile de moda, reusind sa o inlocuiasca cu success pe buna sa amica. Presa a ridicat-o in slavi, numind-o noua Kate Moss. Fosta iubita a lui Johnny Deep era logodita la vremea respectiva cu rockerul Pete Doherty, cunoscut pentru pasiunea sa pentru droguri. Dupa o relatie zdruncinata de nenumarate certuri din cauza stupefiantelor, Kate Moss a renuntat la rocker. Buna ei prietena, Irina Lazareanu nu a stat mult pe ganduri si a ocupat imediat locul lasat liber de topmodel. Relatia dintre Pete Doherty si romanca nu a durat, deoarece rockerul a declarat in nenumarate randuri ca o iubeste tot pe Kate.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Mai 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.