Setari Cookie-uri

Sex intr-o ureche

Super reteta: se ia una bucata femeie inconstienta. Se adauga, dupa gust, un barbat dornic de adrenalina si inmuiat de latex. Preparatul se caleste la foc pasional si se serveste fierbinte la ovulatie.

Super reteta: se ia una bucata femeie inconstienta. Se adauga, dupa gust, un barbat dornic de adrenalina si inmuiat de latex. Preparatul se caleste la foc pasional si se serveste fierbinte la ovulatie.

Rezultatul? Am sa citez un fost iubit, mare filosof post-coital, care calcula romantic in timp ce isi savura tigara “de dupa”: “nu-i bai, iti platesc pensie alimentara vreo 20-25% din salariu, oricum nu-i mare banet”.

sex intr-o ureche Altfel spus, trebuie sa fii intr-o ureche ca sa faci sex neprotejat! Nu ma adresez de aceasta data acelora dintre voi care va doriti un copil, ci majoritatii (si stiu ca sunteti multe acelea care vreti sa va indragostiti si – eventual – sa va si maritati inainte sa faceti un copil!).

Am ales sa tratez acest subiect, al contraceptiei, abia acum, desi este mai mult decat evident ca trebuia dezbatut inainte de a iti dezvalui o pozitie sexuala interesanta sau o tehnica de orgasm desavarsita. De ce? Pentru ca sunt sigura ca daca nu te-as fi “momit” cu subiecte interesante nu ai intra in fiecare vineri pe Kudika doar ca sa citesti cum iti fac eu morala. Promit sa revin saptamana viitoare cu subiecte la fel de picante precum cele cu care te-am obisnuit deja.

Pana atunci…

Nu iti voi vorba despre ultimul racnet in materie de contraceptive, nici despre prezervativul feminin, inelul vaginal sau mai stiu eu ce metoda de contraceptie recent descoperita, dar inexistenta in farmaciile in Romania. Am sa-ti spun simplu, foarte “pe romaneste” si la obiect, care iti spun optiunile si incotro sa te indrepti.

Sa iti explic de ce este important sa faci sex protejat, mi se pare iar o pierdere de vreme fiindca imi dau seama ca esti constienta ce inseamna asta: prezervativul protejeaza impotriva bolilor cu transmitere sexuala (BTS) si impotriva sarcinii, iar restul metodelor contraceptive previn o sarcina nedorita. Asadar, cele doua obiective al acestor metode sunt protectia impotriva BTS si prevenirea unei sarcini nedorite.

sex intr-o ureche Atunci cand alegi o metoda de contraceptiva… si sper ca in urma acestui articol exact asta vei face – daca nu te protejezi inca (rusinica!), trebuie sa iei in calcul o multime de variabile. De la starea ta de sanatatea (nu spune ca esti perfect sanatoasa ca iti spun sigur ca nu esti!) si pana la obiceiurile tale zilnice si tipul de personalitate.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Mai 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.