Setari Cookie-uri

Vedetele si violenta domestica

Nimic nu este mai groaznic pentru o femeie decat sa fie batuta de iubitul ei, barbatul care pana odinioara i-a fost alaturi la bine si la greu si care, dintr-o data, isi schimba atitudinea si recurge la cel mai crud mod de injosire: violenta fizica.

Nimic nu este mai groaznic pentru o femeie decat sa fie batuta de iubitul ei, barbatul care pana odinioara i-a fost alaturi la bine si la greu si care, dintr-o data, isi schimba atitudinea si recurge la cel mai crud mod de injosire: violenta fizica.

Situatia este si mai dureroasa atunci cand este implicata o vedeta, care este agresata de partener in vazul tuturor, intr-un loc public, asa cum a fost cazul Andreei Spatar. Vedeta de televiziune a fost batuta de fostul iubit de fata cu actualul prieten, care a asistat neputincios la scandalul dintre cei doi.
Pentru poze, click aici
Desi pozele vorbeau de la sine, aratand firea violenta a unui barbat ranit in orgoliul amoros de cea care i-a fost alaturi timp de aproape 4 ani, Andreea Spatar a negat ca ar fi fost batuta, declarand ca a fost vorba doar de o cearta intre doi fosti iubiti.
Facuta de ras in fata unei intregi tari, Andreea Spatar a continuat sa ii ia apararea iubitului bataus, sustinand ca si ea a avut o parte din vina si ca poate nu ar fi trebuit sa renunte la iubirea si atentiile lui, dand de inteles ca ar fi fost mai bine daca ar fi incercat sa faca tot posibilul pentru a face relatia sa mearga.
In urma cu 1 an, presa a mai scris despre un scandal asemantor intre cei doi, cand Andreea Spatar a fost batuta de Ion pana si-a pierdut cunostinta. Vedeta TV a negat si atunci ca ar fi fost supusa unui tratament violent, dar se pare ca pozele de saptamana trecuta au confirmat zvonurile.

madonna O alta vedeta care a fost batuta de sot este Madonna, cea mai valoroasa artista a ultimilor decenii, cu o avere impresionanta, evaluata la peste 600 milioane de euro.
In 1985, Madonna s-a casatorit cu unul dintre cei mai in voga actori, baiatul rau al Hollywood-ului, Sean Penn. Mariajul lor a tinut prima pagina a ziarelor de scandal, fiind unul foarte tumultos, presarat cu numeroase scandaluri, probleme cu droguri si alcoolul.
Dpa 3 ani de batai repetate, Madonna a decis sa divorteze, incercand sa isi refaca viata departe de sotul violent.

Amy Winehouse este una dintre cele mai apreciate voci ale showbizz-ului international, dar pe care slabiciunea pentru petreceri, bautura si droguri in exces o indeparteaza de continuarea unei cariere de succes.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Iulie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.