Setari Cookie-uri

Ce sa NU faci la prima intalnire

In sfarsit si-a facut curaj si te-a invitat in oras. Simti ca primul pas a fost facut, dar greul abia de acum incepe�O parte din gandurile care nu iti dau pace sunt: cu ce te imbraci, despre ce o sa vorbiti, daca nu te place, daca nu vine�of! E asa dificil uneori!

In sfarsit si-a facut curaj si te-a invitat in oras. Simti ca primul pas a fost facut, dar greul abia de acum incepe…O parte din gandurile care nu iti dau pace sunt: cu ce te imbraci, despre ce o sa vorbiti, daca nu te place, daca nu vine…of! E asa dificil uneori! Din fericire, echipa Kudika a mers pentru tine in tabara baietilor si a aflat direct de la sursa ce nu suporta la prima intalnire.

prima intalnire 1 Ce ii deranjeaza pe baieti cel mai tare este sa intarzii! Nu suporta sa stea sa astepte ca tu sa iti pudrezi nasucul, doar arati foarte bine, altfel nu te-ar fi invitat in oras! Chiar daca se spune ca o femeie trebuie sa se lase asteptata, nu ii pune la incercare rabdarea chiar de la prima intalnire!

2 Evita sa mergi la prima intalnirea cu o geanta supradimensionata. Pur si simplu pe barbati ii sperie gentile noastre de marimea unui geamantan in care ar incapea fara probleme jumatate din sifonierul lui. Daca te mai apuci sa si cauti, fara success, ceva in geanta, cu siguranta se va uita chioras la tine. Opteaza mai bine pentru o geanta de dimensiuni reduse sau pentru un plic elegant.

3 Incearca sa nu dezvalui prea multa piele la prima intalnire. Fara decolteu, fuste scurte sau tocuri foarte inalte. Nu stii ce ii place, asadar evita sa fii extravaganta sau mai rau, vulgara. Imbraca-te cu o rochie feminina, stransa pe talie, cu balerini sau platforme. Ideea de baza este ca trebuie sa te simti comfortabil.

prima intalnire 4 Nu gati inainte de a iesi din casa fara sa iti speli in prealabil parul. Unul dintre baietii interogati a avut neplacerea de a iesi in oras cu o domnisoara care tocmai gatise si care a uitat sa mai treaca pe la baie inainte de a pleca de acasa. Inutil de mentionat ca a doua intalnire nu a mai existat! Nu iti tine nici hainele in apropiere de bucatarie pentru ca efectul este acelasi: nu te va mai suna niciodata!

5 Nu te machia excesiv si nu iti da cu mai mult parfum decat este necesar! Pentru ca mirosul sa nu fie foarte persistent si sa nu fii confundata cu o drogherie ambulanta, pulverizeaza parfumul cu o jumatate de ora inainte de a pleca de acasa.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 August 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.