Setari Cookie-uri

Dependenta de un barbat complexat

Am fost indragostita pana peste urechi de un barbat pe care il consideram extraordinar, insa in scurt timp si-a dat arama pe fata si m-am gasit prinsa intr-o relatie fara viitor, blestemand in fiecare zi momentul in care mi-a iesit in cale.

Am fost indragostita pana peste urechi de un barbat pe care il consideram extraordinar, insa in scurt timp si-a dat arama pe fata si m-am gasit prinsa intr-o relatie fara viitor, blestemand in fiecare zi momentul in care mi-a iesit in cale.

Am incercat de nenumarate ori sa o rup cu el, dar de fiecare data reusea sa ma faca sa ma intorc la el, promitandu-mi ca nu ma va mai face sa sufar si ca se va schimba. Cand am inceput sa ma vad cu el, eram sigura pe mine, stiam ce vreau, ce pot, eram vesela si plina de viata. Nu stiu cand s-a petrecut schimbarea, dar m-am trezit dupa putin timp ca nu mai sunt eu, ca undeva pe drum, s-a produs o transformare, dar nu in bine, ci in rau.

complexe de inferioritate Ma priveam in oglinda si nu mai vedeam nimic frumos, ci doar un chip obosit, cu un zambet stramb si caraghios. Acum imi dau seama ca totul era doar in imaginatia mea, iubitul meu fiind cel care imi bagase in cap ca sunt urata si ca ar fi cazul sa nu mai zambesc pentru ca seman cu ciocanitoarea Woody.

Nu il mai iubeam, dar din nu stiu ce motiv pervers, imi placea sa ma chinui alaturi de el, sa duc o viata mizerabila, plina de deceptii.

Dupa ce am reusit sa il scot din viata mea, am inceput sa ma gandesc serios la metodele prin care el a reusit sa preia controlul asupra mea, facandu-ma sa imi pierd increderea in mine si sa devin dependenta de el.

Exista foarte multi barbati ca el, nesiguri pe ei, intimidati de frumusetea si succesul unei femei, care traiesc cu impresia ca nu se vor ridica niciodata la nivelul ei, nu vor fi vreodata indeajuns de buni pentru ea, fiind constienti ca in orice moment poate aparea altul mai bun decat ei, care sa le fure iubita. Speriati de aceasta perspectiva, Printul cel Frumos se transforma incet, dar sigur, intr-un balaur, de care nu mai poti scapa.

Cum reusesc? De ce le permitem? De ce nu fugim? Atatea intrebari la care uneori nu gasesti raspuns pentru ca ti-e frica sa il parasesti, esti oarba si nu vezi nimic in jurul tau.

La inceput totul e frumos, ca intr-un basm. Te trateaza de parca ai fi o printesa, iti ofera tot ce este mai bun, te scoate in oras, la restaurante, ce sa mai, iti face toate poftele. Dupa ce devine sigur de sentimentele tale, situatia se schimba. Cum?
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 August 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.