Setari Cookie-uri

Top 5 locatii pentru sex estival

Vine vacanta, iar unul dintre gandurile care nu imi da pace este sexul la mare. Cu cat este mai mult, cu atat mai bine, insa, si sexul la mare poate avea neajunsuri sau din contra iti poate condimenta viata sexuala.

Vine vacanta, iar unul dintre gandurile care nu imi da pace este sexul la mare. Cu cat este mai mult, cu atat mai bine, insa, si sexul la mare poate avea neajunsuri sau din contra iti poate condimenta viata sexuala. Se stie ca de la soare, hormonii o iau razna, iar apetitul sexual creste, creste si tot ce iti doresti este sa te eliberezi de tensiune acumulata. Dar pentru ca esti in vacanta, nu mai ai niciun chef sa faci sex ca acasa, confortabil, in pat, in siguranta celor 4 pereti.

Vrei actiune, adrenalina, pasiune si senzatii tari provocate de pericolul de a fi surprinsi in timpul “petrecerii”. Asadar, am adunat pentru voi cele mai tari locatii de sex, cu avantaje si dezvantaje. Tot ce iti ramane de facut este sa le pui in aplicare:

Top 5 locatii pentru sex estival:

1 Sex in apa
sex la mare
Pentru cele care nu au incercat pana acum, nici nu stiu ce senzatii grozave au pierdut. Se stie ca in apa, corpul cantareste mai putin decat pe uscat, ceea ce va ajuta sa incercati pozitii noi, care pe uscat, v-ar pune in dificultate. Fie va folositi de o saltea gonflabila, o minge de plastic sau doar de corpurile voastre, sexul in apa marii este o locatie ce nu trebuie ratata.

Salteaua este ideala pentru o partida de sex in apa, unde nimeni nu va banui ce faceti voi. Scoate-ti slipul, intinde-te pe burta, si lasa-ti picioarele sa cada peste marginile ei si tine-te cu mainile de partea din fata a saltelei. Invita-l sa iti escaladeze corpul, sa te incalece, astfel incat el sa mentina si echilibrul saltelei, tinand-o strans de laterale.

Dezavantaje: aveti grija de costumele de baie. In valtoarea actiunii, este posibil sa va lasati luati de val si sa dati drumul pieselor in apa. Nu cred ca va doriti sa iesiti din apa in costumul lui Adam si al Evei.
In apa, exista numeroase organisme neplacute: germeni de holera, baterii coliforme, viermi si altele, inclusiv gardnerela care cauzeaza o boala foarte neplacuta - vaginoza bacteriala.

Apa spala lubrifierea naturala ceea ce face ca penetrarea sa fie mai dificila, plus ca exista riscul de a lua apa la “bord”.

2 Sex pe plaja

Foarte incitant, periculos si cu posibili spectatori. Asta va asteapta daca va decideti sa va potoliti setea de sex pe plaja.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 August 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.