Setari Cookie-uri

Protectia (de noapte) la mare

Vacanta soare libertatesexHmm, ingredientele perfecte pentru o vacanta reusita. Dar ce faci daca cunosti pe cineva care este irezistibil, cu care iti doresti sa ai o aventura de scurta durata, doar asa pentru a face concediul mai placut si, de ce nu, memorabil.

Vacanta… soare… libertate…sex…Hmm, ingredientele perfecte pentru o vacanta reusita. Dar ce faci daca cunosti pe cineva care este irezistibil, cu care iti doresti sa ai o aventura de scurta durata, doar asa pentru a face concediul mai placut si, de ce nu, memorabil.

In valtoarea evenimentelor, incinsa, excitata la maxim, probabil si putin ametita, este foarte posibil sa uiti de protectie. Nu iti pune baza in el pentru ca, dupa cum bine stii, barbatii urasc discutiile legate de astfel de subiecte si implicit luarea unor masuri. Plus ca se gandeste, ca noi toti de altfel, ca doar nu i se poate intampla ceva rau tocmai lui. Aceasta mentalitate o intalnim atat la barbati cat si la femei, care prefera sa isi urmeze orbeste partenerul, chiar daca nu il cunosc prea bine si nu stiu ce fel de oameni i-au trecut prin pat.

Asadar, iata care sunt cele mai frecvente metode contraceptive pe care le putetifolosi in vacanta:

prezervativ Prezervativul - cea mai utilizata metoda - ofera siguranta maxima (99%) si poate fi utilizata de partener, de cate ori este nevoie. Daca partenerul pe care abia l-ai cunoscut refuza sa isi puna caciulita, mai bine lasa-l. Nu pierzi nimic! Cel mai important lucru este sa dormi linistita dupa o partida de sex cu un necunoscut, fara sa iti faci griji de genul “daca raman gravida/ daca am luat vreo boala”.

Pilula contraceptiva
se foloseste, de asemenea, cu grad maxim de siguranta si se administreaza cate una pe zi, timp de 21 de zile lunar.
Dupa cum bine stii, pentru a nu avea parte de efecte secundare nedorite, mergi la ginecolog. Doar el iti va putea recomanda pastilele potrivite organismului tau.

Contraceptivele injectabile - au grad foarte mare de incarcatura hormonala, determinand multiple efecte secundare. Injectabile sau plasture, acestea pot avea efect timp de 3-6 luni. Nu sunt recomandabile pentru ca nu se cunosc efectele pe termen lung.

Metodele populare
Metoda calendarului - consta in evitarea zilelor 10-17 sau masurarea intre degete a densitatii mucusului feminine.
Coitus intreruptus - are gradul cel mai mare de nesiguranta, femeia putand ramane insarcinata.
Diferite substante acidifiante, folosite pentru schimbarea mediului vaginal (otet, vitamina C), nesigure in 60% din cazuri;
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Ianuarie 2006
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.