Setari Cookie-uri

Infidelitatea pe Internet

Doresc sa abordez acest subiect pentru ca ma preocupa din punct de vedere personal si cred ca nu ma aflu doar eu in aceasta situatie statisticile imi confirma afirmatia.

Doresc sa abordez acest subiect pentru ca ma preocupa din punct de vedere personal si cred ca nu ma aflu doar eu in aceasta situatie… statisticile imi confirma afirmatia.

Infidelitatea a luat un alt trend in secolul vitezei si anume infidelitatea pe Internet. Pornind de la simpla camera de chat pentru crearea de prietenii pana la camerele de videochat la care apeleaza in special barbatii. OK. Inteleg pe undeva oamenii singuri care doresc sa cunoasca alte persoane intr-un mod facil si prin care sa-si pastreze anonimatul pana la momentul oportun. Insa, barbatii casatoriti care "consulta" site-urile pentru adulti pentru a-si satisface fanteziile cred ca pur si simplu nu au "enough balls" pentru a-i comunica sotiei ca ar dori sa incerce ceva nou. Cine stie - poate chiar si sotia si-ar dori ceva mai multe picanterii in dormitor.

In acest context femeile casnice care au acces la Internet, in speta la Skype, se expun la multe pericole. Acest serviciu reprezinta la ora actuala o modalitate destul de facila de a intalni oameni noi fara a trebui sa-ti creezi conturi pe diferite site-uri de profil. In general cei care cauta alti oameni prin intermendiul acestui serviciu sunt cei care doresc sa gaseasca femei dorinice sa-si arate partile intime fara contra cost. Femeile casnice si care mai mult decat atat au si probleme in relatie sunt cele care cad cel mai usor in plasa acestor oameni.

Exemplu. Ea casnica divortata, fostul sot locuieste inca impreuna cu ea; nu este sigura de sentimentele care au mai ramas intre ei. El da semne ca ar avea o alta relatie. Vulnerabila, ea incepe sa caute sprijin si alinare pe Internet. Gaseste un alt el. Acesta este momentan plecat din tara. Acest alt el este compatriot. Pare barbatul perfect. Oare de ce este singur cand este atat de bun? Doar din putinul lui isi plateste banii la un internet cafe pentru a vorbi cu tine aproape in fiecare zi. E atat de bun si vorbeste atat de frumos cu tine cum nimeni nu a mai facut-o de mult si bursc te simti datoare fata de el. Incepi sa ai incredere in ceea ce spune. Incepi sa-i minti pe cei de langa tine. Te ascunzi pentru a vorbi cu el. El iti cere sa ii arati partile tale intime. O faci, habar nu ai cati oameni te mai pot vedea in acel internet cafe, dar o faci pentru omul care s-a dovedit a fi atat de bun cu tine. Nu stii, nu ai cunostiine solide despre Internet. Refuzi sa crezi ca un om si-ar putea bate joc de tine profitand de faptul ca nu esti iubita. Te poate inregistra. Poate posta pe Internet inregistrari si poze compromitatoare cu tine. Sau pur si simplu poate arata pozele sau inregistrarile cu tine pretenilor lui. Same sh%&t. De ce ai alege sa te destainui unui om care se afla la celalat capat la Internetului fara a stii daca este sincer sau nu. Netatenii (engl. netizens: net+citizen) pot alege sa fie oricine.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Septembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.