Setari Cookie-uri

10 sfaturi pentru un dormitor romantic

Dormitorul romantic ... un dormitor deosebit, in care se regasesc in perfecta armonie culorile, piesele de mobilier, obiectele decorative, tesaturile.

Dormitorul romantic ... un dormitor deosebit, in care se regasesc in perfecta armonie culorile, piesele de mobilier, obiectele decorative, tesaturile.

Sursa: Condo.ro

Dormitorul este probabil cea mai importanta incapere din locuinta ta, oferindu-ti ultima imagine pe care o vezi inainte sa adormi si prima dupa ce te trezesti. Iar daca nu dormi, acest spatiu este un refugiu in care poti citi, asculta muzica sau sa petreci clipe minunate alaturi de o persoana speciala.

Atunci cand vine vorba de amenajarea dormitorului relaxarea si romantismul sunt primele trasaturi care ne vin in minte.
Desigur, iti vei dori ca dormitorul tau sa fie amenajat intr-un stil care se potriveste cu gusturile si preferintele tale. Totusi, nu uita ca punctul de atractie al acestei incaperi este patul, asa ca amenajeaza-l intr-un mod cat se poate de rafinat.

Pentru a crea sanctuarul romantic la care ai visat dintotdeauna ghideaza-te dupa urmatoarele sfaturi:

1.
Zugraveste camera in culori neutre calde iar pentru a oferi textura peretilor, tapetul cu imprimeu simplu si elegant este alegerea cea mai potrivita.

2. Foloseste materiale bogate si moi, precum catifea, matase si satin in intreaga incapere, de la draperii la asternuturi si perne. Aceste materiale ofera efecte spectaculoase daca sunt de culori intense si calde sau prezinta imprimeuri elegante precum vrejurile, fiind indicat sa se evite motivele geometrice.

3.
Ordinea este foarte importanta deoarece nu exista nimic mai daunator romantismului decat o imagine dezorganizata. Include cat mai multe spatii de depozitare. De asemenea, daca dormitorul tau este de dimensiuni reduse, ordinea va ajuta la realizarea iluziei unui spatiu mai incapator.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Octombrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.