Setari Cookie-uri

Top 10 cele mai proaste partide de sex din viata noastra

Nu stiu (ba cred ca stiu, iar raspunsul este unul trist) daca toata lumea a avut parte de sex bun. Dar bag mana in foc si in orice altceva ca orice femeie, barbat sau hermafrodit care si-a pierdut virginitatea, a avut parte de sex nasol.

Nu stiu (ba cred ca stiu, iar raspunsul este unul trist) daca toata lumea a avut parte de sex bun. Dar bag mana in foc si in orice altceva ca orice femeie, barbat sau hermafrodit care si-a pierdut virginitatea, a avut parte de sex nasol.

Ei bine, da, asa experta in sex cum sunt eu, am avut parte si de experiente… cum sa le spun… cel putin nefericite. De la ciocoflendere prea mici, la bate de baseball pufoase si pana la a avea parinti, copii iar o data si o batranica in baston drept spectatori. M-am gandit, cum crede tot egocentristul, ca mai nasol decat tot ce-am patit eu nu se poate. Asa ca am rugat toate kudicele pudice din jur sa-mi impartaseasca, sub umbra anonimatului (evident!) ce au patit ele mai nasol in pat.

A.(sa-i spunem, ca sa incepem in ordine alfabetica) a avut parte si de sex din mila si de sex cu un degetel de p…enis, dar asta nu a fost cea mai nasoala experienta a ei…

“Cea mai nasoala experienta sexuala… hmm…. Ar putea fi vorba despre tipul acela care tot imi dadea tarcoale si pana la urma am facut sex din mila. Nu am simtit nimic din niciun punct de vedere. Ar mai putea sa fie vorba despre tipul acela cu care am avut o aventura de o noapte dupa un de abstinenta. Era atat de slab dotat incat i-am cerut de mai multe ori sa intre in mine, iar el mi-a zis ca deja e acolo. Nu, cea mai nasoala experienta a fost una care nu s-a finalizat cu sex. Am avut parte de cel mai chinuitor preludiu posibil. Imi framanta sanii de parca ar fi vrut sa mi-i smulga, a incercat sa mimeze un act sexual cu limba in urechea mea, imi apasa pe oasele soldurilor de parca ar fi gasit culmea punctelor erogene.

Mai devreme imi spusese ca nu poti sa faci dragoste la fel cu fiecare femeie. Ca trebuie sa o cunosti ca sa iti dai seama, in functie de personalitatea ei, ce ii place in pat. Pe mine se pare ca prea ma citise. In plus, mi-a reprosat tot preludiul, ca sunt inhibata si ca trebuie sa ma relaxez. Ei bine, incercam, dar de fiecare data cand facea cate o chestie care ma enerva, pur si simplu excitatia mea tinea spre minus infinit. Si cum puteam sa ii spun din prima noapte de amor ca este jalnic, ca nu face nimic corect? Mi-am aprins o tigara, m-am imbracat si am taiat-o acasa.”

La povestea lui B. am ras cu lacrimi. Cand o vezi asa timida si retrasa nu te gandesti ca ar fi capabila sa isi bata atat de tare capul pentru a aduce ceva nou in relatia cu ciocoflenderul ei. Dar iata ca a reusit sa aduca fix ce avea nevoie barbatul ei la acel moment… o alta femeie!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Octombrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.