Setari Cookie-uri

Intentia adulterului este infidelitate sau nu? - Discutii de pe forum

Am intalnit pe forumul nostru o discutie foarte interesanta: Ice1 ne spune urmatoarea poveste si ne cere sfatul.

Am intalnit pe forumul nostru o discutie foarte interesanta: Ice1 ne spune urmatoarea poveste si ne cere sfatul.

Buna! As dori un sfat de la fetele de pe forum.

Sunt barbat cu varsta de 33 ani casatorit de 11 ani cu o femeie cu varsta de 32 ani. Avem 2 copii de 5 respectiv 2 ani. Sotia mea pana in urma cu 6 luni nu concepea sa ai o relatie extraconjugala.

Dupa a doua sarcina s-a ingrasat exagerat si a ramas cu peste 25kg in plus, lucru pe care eu nu l-am acceptat. O perioada am incercat sa o conving ca trebuie sa slabeasca, dar ea refuza si imi cerea sa nu-i mai spun nimic despre acest lucru, ca a facut un copil sanatos si frumos si asta este pretul. In aceste conditii, dupa cateva luni de tatonari, am avut o discutie cu ea si i-am spus ca daca nu va incerca sa slabeasca, eu o sa divortez. I-am spus ca in prima faza nu o sa ma mai culc cu ea, apoi daca dupa un an nu se va intampla nimic in acest sens voi divorta.

Timp de 4 luni ne-am comportat normal (ca si inainte), numai ca eu nu m-am mai culcat cu ea dupa cum promisesem (este adevarat ca nici ea nu a venit la mine decat o data in aceasta perioada si am refuzat-o).

In urma cu 6 luni am convins-o sa inceapa scoala de soferi si chiar am cautat un instructor bun. Un tip la 40 ani, barbat bine. Cunoscand-o pe sotie de atata timp si stiind ca nu concepea o relatie extraconjugala, nu mi-a fost teama de faptul ca se poate intampla ceva intre ei.

Numai ca la ceva timp dupa ce a inceput scoala de soferi m-a convins sa ducem copiii la tara, motivand ca este vara si este mai bine pentru ei acolo si in plus oricum nu aveam cu cine sa-i lasam cat timp ea este la scoala de soferi. Eu lucrez zilnic pana dupa ora 18.30.

In acea perioada a deschis o discutie despre relatia noastra, spunand ca in cazul in care s-ar intampla ceva, ea ar vrea sa ramanem prieteni si ca daca eu simt nevoia sa am pe altcineva ea “nu va sta in calea fericirii mele”. Eu am fost de acord si am spus ca as vrea sa putem discuta si daca oricare dintre noi va considera ca vrea o experienta sexuala cu o alta persoana putem discuta despre asta si cred ca voi accepta, cu conditia sa fie o persoana necunoscuta pe care sa nu o mai poata vedea vreodata sau un profesionist, pentru a nu exista riscul sa se ataseze de el si sa distruga caminul nostru. Am fost de acord ca trebuie sa crestem copiii impreuna.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Ianuarie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.