Setari Cookie-uri

5 + 5 lucruri detestate sau iubite de catre barbati

Cu totii trecem prin relatii, si inevitabil prin despartiri, si intotdeauna ramanem cu intrebarea Oare cu ce am gresit?. Oricat ne-am chinui, de cele mai multe ori ramanem fara un raspuns clar deoarece despartirile sunt cauzate rareori de un singur eveniment, astfel incat identificarea unui singur motiv e o actiune futila.

Cu totii trecem prin relatii, si inevitabil prin despartiri, si intotdeauna ramanem cu intrebarea “Oare cu ce am gresit?”. Oricat ne-am chinui, de cele mai multe ori ramanem fara un raspuns clar deoarece despartirile sunt cauzate rareori de un singur eveniment, astfel incat identificarea unui singur motiv e o actiune futila.

Vrem sa va ajutam sa construiti relatii solide si de aceea am adunat in paginile ce urmeaza cateva lucruri pe care barbatii nu le suporta, precum si cateva lucruri ce le fac placere. Poate ca pe unele dintre ele le cunoasteti iar pe altele de abia acum le aflati. Tineti cont de aceste mici sfaturi si veti observa o imbunatire in calitatea relatiei.

Mai intai ne-am gandit sa va prezentam cateva lucruri care va pot transforma partenerii in bombe cu ceas.

1. Barbatii urasc sa fie batuti la cap. Cand erau mici, baietii (ca si fetele de altfel) erau constant criticati de mamele lor pentru diferite prostii, dupa parerea lor minore. De abia asteptau sa creasca mari si sa scape de cicalirea continua. Nu si-au imaginat niciodata ca locul mamei va fi luat de prietena.

Doamnelor si domnisoarelor, va rog incercati sa nu va mai cicaliti sotii sau iubitii. Nu suporta lucrul asta. Nu le place sa fie constant criticati, de multe ori nici nu isi dau seama cu ce au gresit.

2. Nu le place cand faceti planuri pentru amandoi fara sa ii consultati. Oricum daca i-ati fi intrebat inainte sa luati decizia probabil ca raspunsul ar fi fost afirmativ. Insa faptul ca va asumati intreaga putere de decizie ii face sa se simta ignorati si tinuti sub papuc. Chiar daca acesta este cazul, nu e indicat sa le si aratati.

Daca va gandeati ca asta e tot, sa stiti ca barbatii urasc si mai mult vestita replica “Pai ti-am spus dar nu ai auzit”. Probabil ca le-ati spus si la fel de probabil e ca le-a trecut pe langa urechi. Insa nu vor recunoaste asta nici in ruptul capului; la urma urmei chiar nu au auzit (chiar daca au dat din cap in semn de confirmare). Cat timp nu aveti inregistrarea conversatiei, discutiile pe aceasta tema nu vor face decat sa ii enerveze.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Septembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.