Setari Cookie-uri

Critici constructive la adresa unor femei

Am hotarat, la cerinta cuiva, sa scriu una-alta despre femei.. Nu e nici usor dar nici dificil, cel putin nu pentru mine. E doar ceva normal. Ar fi si, de altfel chiar sunt, foarte multe de spus.

Am hotarat, la cerinta cuiva, sa scriu una-alta despre femei.. Nu e nici usor dar nici dificil, cel putin nu pentru mine. E doar ceva normal. Ar fi si, de altfel chiar sunt, foarte multe de spus.

Din punctul meu de vedere, daca e sa facem categorii in “ale femeilor” as putea transforma acest articol intr-o carte mica. Nu o voi face. De data asta am sa le grupez insa dupa situatia financiara, si avem 4 mari grupe: fete de bani gata, fete care se descurca, fete care nu se descurca si fete rucsac. De fapt am gresit.. sunt numai 3, deoarece fetele care nu se descurca ajung de obicei fete rucsac sau breloc, daca kilogramele si aspectul general le permite asta.

Fetele de bani gata: sunt de obicei cele mai invidiate dintre toate, chiar daca rar sunt si foarte frumoase. Sunt invidiate insa pentru ca nu trebuie sa alerge niciodata dupa nimic, exceptand capriciile personale. Banii vin de acasa intotdeauna, ele invata numai cand, daca si ce au chef... banii continua sa vina... si isi pot alege parteneri de viata dupa criterii personale sau familiale (de la caz la caz), insa nu neaparat dupa situatia lui financiara. Ele nu au nevoi financiare de satisfacut.

Bineinteles, e foarte important sa nu uitam ca de obicei partenerii lor sunt cei care au nevoi financiare, dat fiind faptul ca in general baietii alearga dupa banii tatei si nu dupa fata in sine. Din acest motiv, chiar daca au tot ce le trebuie sau tot ceea ce crezi tu ca te-ar face pe tine fericita... fetele de bani gata sunt foarte rar femei fericite. Foarte rar ele sunt apreciate pentru altceva decat situatia financiara, si pe buna dreptate, deoarece majoritatea (cu exceptiile de rigoare) nu fac nimic util sau interesant. In general urmeaza o facultate de management, ca sa duca mai departe afacerea familiei, (ce credeai??) chiar daca oricum ar putea sa o duca, indiferent de studii. Dar ele si tatii lor vor sa lase impresia ca-si merita postul de director general obtinut la 22-23 de ani.

Nuuu.. nu si-l merita si toti ceilalti stim asta, insa nu avem ce face. Fiecare face ceea ce crede de cuviinta cu afacerea lui. Nici la capitolul “cuceriri” nu stau foarte bine fetele de bani gata, deoarece nu au fost nevoite niciodata sa lupte pt nimic... nici macar pentru dragostea barbatului lor. De aceea nu vor sti niciodata sa faca un barbat sa se indragosteasca de ele asa cum o vor face viitoarele lui amante. La maturitate, fetele de bani gata nu fac, in continuare, mare lucru in plus, decat, poate, un copil-doi, o casa noua (primita dar de nunta de la tatic) si cateva excursii in destinatii de 5 stele, unde sa nu simta diferenta de confort intre ceea ce le ofera casa natala si agentia de turism. De obicei aceste sotii sunt aspru inselate de sotii lor, dar nu se streseaza prea tare deoarece stiu ca banii ii vor aduce din nou acasa pe micii ratacitori sentimentali. Asa se intampla in marea majoritate a cazurilor.. si nu e de mirare, deoarece fetele de bani gata stiu cel mai bine sa ofere confort material. Si cam atat.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Noiembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.