Setari Cookie-uri

Puterea fanteziilor erotice

Se spune ca principalul organ sexual feminin e creierul. Acolo incepe si se termina totul. Calea spre placere trece prin creier. De aceea atmosfera, contextul, starea emotionala, lipsa stresului influenteaza in mare masura succesul unei partide de sex. Insa intreaga poveste nu se termina aici.

Se spune ca principalul organ sexual feminin e creierul. Acolo incepe si se termina totul. Calea spre placere trece prin creier. De aceea atmosfera, contextul, starea emotionala, lipsa stresului influenteaza in mare masura succesul unei partide de sex. Insa intreaga poveste nu se termina aici.

Creierul poate fi insa un participant mult mai activ si multe dintre noi stiu asta. De cate ori nu ne-am lasat purtate de imaginatie pe un taram al fanteziilor vinovate ce ne inrosesc obrajii? Iar protagonistul acestor fantezii se intampla, cel mai adesea, sa nu fie iubitul ci fie o vedeta, fie un cunoscut sau chiar un necunoscut fermecator.

Fanteziile sexuale sunt o cale cat se poate de normala si naturala de a explora necunoscutul si a adauga sare si piper vietii de cuplu. In jur de 95% din femei au fantezii sexuale ce pot varia de la saruturi fierbinti pe o plaja goala, la domnite salvate vreun Fat-Frumos pe cal alb, la sex in grup sau experimente cu persoane de acelasi sex. Cate creiere atatea fantezii si atatea stiluri.

Indiferent ca alegi sa ii dezvalui partenerului tau fanteziile sexuale sau sa le lasi sa fie secretul tau, e important ca acestea sa aiba efect asupra ta. In fapt, acestea te pot aduce in acea stare de spirit numai buna pentru o partida de sex cu nabadai. Dupa cum ne informeaza si Profesor Dr. Sandor Gardos, specialist in probleme sexuale ce ofera sfaturi si nu numai pe site-ul personal, “nu conteaza unde si cum iti formezi apetitul atata vreme cat mergi acasa sa mananci.”

In teorie e cat se poate de sanatos sa ii dezvalui partenerului tau fanteziile tale cele mai obraznice insa in practica acest lucru nu e intotdeauna posibil. Daca unele fantezii, spre exemplu cele ce implica jocurile de rol, sunt o idee excelenta pentru a aduce scantei intr-o relatie, altele, precum cele ce implica o persoana anume pot rani orgoliul si stima de sine a partenerului. Spre exemplu, e destul de dificil sa ii explici ca prin imaginatia ta mai trece din cand in cand colegul lui de birou (sau al tau) sau tipul pe care l-ai vazut la masa vecina cu o seara inainte.

Aceasta e una dintre diferentele importante dintre femei si barbati. Daca acestia au tendinta (sau dorinta) de a-si pune in practica fanteziile, asta in cazul in care au curaj sa le propuna, pentru femei o fantezie sexuala reprezinta cel mai adesea o imagine sau un scenariu intreg ce ruleaza in mintea ei in timp ce face dragoste. Astfel, iubitul pe care il cunoaste de cativa ani se transforma intr-un strain misterios ce nu si-a putut tine mainile acasa. Aceste imagini sunt, pentru femei, o modalitate de a aduce varietate in viata sexuala a cuplului.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Martie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.