Setari Cookie-uri

10 Reguli pentru un one-night stand

De la o vreme incoace aventurile de o noapte, sau one-night standuri cum mai sunt ele cunoscute, au devenit ceva cat se poate de obisnuit, indeajuns de obisnuit incat sa nu ne mai facem procese de constiinta dupa o astfel de experienta.

De la o vreme incoace aventurile de o noapte, sau one-night standuri cum mai sunt ele cunoscute, au devenit ceva cat se poate de obisnuit, indeajuns de obisnuit incat sa nu ne mai facem procese de constiinta dupa o astfel de experienta.

Pe modelul nu esti elev daca nu iei si un patru sau nu esti student daca nu ai si o restanta, ajungem la concluzia ca nu prea poti zice ca ai experienta intr-ale sexului pana nu incerci si un one-night stand. Asta aflam din experientele tuturor femeilor singure ce incearca sa se descurce in hatisurile relatiilor. Asta ne spun revistele de femei si asta vedem pe micile ecrane in cele cateva seriale cult cu si despre femei.

Si de ce nu? O experienta de o noapte poate avea un efect eliberator asupra femeii dispusa sa lase la o parte ideea de relatie si sa isi permita o sesiune de sex terapeutic. La fel de bine poate avea si efectul contrar in cazul in care aceasta considera sexul drept punct de plecare pentru o viitoare relatie; majoritatea aventurilor de o noapte raman la acest statut.

Nu vom incepe o discutie despre moralitatea sau imoralitatea aventurilor de o noapte in speranta ca am trecut peste astfel de dihotomii dar si in ideea ca fiecare isi organizeaza viata sexuala asa cum pofteste. Singura conditia e sa o faca intr-o maniera responsabila si sigura atat pentru persoana sa cat si pentru partener.

Sexul de ocazie nu e ceva nou, dar felul in care este privit da. Daca mai demult riscai sa fii lovita cu pietre (reale initial, metaforice mai tarziu), astazi nu trebuie sa mai stai in san cu frica de a fi catalogata drept o femeie usoara. Bineinteles momentul mersului rusinos catre casa in hainele de club din seara anterioara poate aduce roseata in obrajii mai pudici in cazul intalnirii cu cineva cunoscut.

Pe oricate parti le-am intoarce si oricum le-am analiza, aventurile de o noapte sunt vazute de femei altfel decat de barbati. Daca pentru acestia sexul fara atasamente poate parea o mana cereasca, situatia femeilor e alta. In cazul lor, one-night standurile se impart in trei categorii:

- Categoria A: Aventura de o noapte cu un barbat pe care cu siguranta ar vrea sa il vada din nou;

- Categoria B: Aventura de o noapte cu un barbat pe care nu tine mortis sa il revada dar nu ar fi asa de rau daca s-ar intampla;
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Martie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.