Setari Cookie-uri

Scade 90 de procente daca e prost, aduce 10 daca e bun

Se tot vorbeste despre importanta sexului in relatia de cuplu. Se spune ca intr-o relatie in care certurile sunt prezente mai des, sexul ajuta la salvarea acesteia.

Se spune ca sexul intr-o relatie conteaza 90% daca e prost, dar cantareste doar 10% atunci cand e bun. Adevarat sau fals?

Se tot vorbeste despre importanta sexului in relatia de cuplu. Se spune ca intr-o relatie in care certurile sunt prezente mai des, sexul ajuta la salvarea acesteia. Insa, intr-un cuplu longeviv, bazat pe intelegere si comunicare, sexul conteaza mai putin. Asa sa fie?

Activitatea sexuala este intr-adevar un factor important, insa nu ar trebui sa fie decisiv. In anumite cupluri daca sexul inepe sa fie nesatisfacator, unul din parteneri, de cele mai multe ori EL, isi cauta multumirea in alta parte. Atitudine total gresita.

Nu ne nastem experti/experte in sex. De aceea varianta cea mai indicata, comunicarea, este deseori uitata. Vorbind despre ce asteptari avem in pat, ce ne place sau ce nu ne place vom avea rezultate bune si la capitolul sex. Tradarea aduce cu sine alte probleme, principala dintre ele, pierderea increderii.

De asemenea este important sa mentionam diferenta dintre a face dragoste sau sex. Este adevarat, sexul si ingredientele picante, soaptele dirty si jocurile erotice, mentin vie pasiunea. Insa nu trebuie sa uitam dragostea plina de emotie, indusa prin mangaieri pline de afectiune, gesturi si cuvinte placute.

Nu este necesar sa recurgem intotdeauna la o atitudine dezinhibata pentru a obtine o noapte memorabilia. Intr-o relatie bazata pe respect, iubire si intelegere, imaginatia, arta improvizarii, pot capata valente distincte, insa la fel de incitante.

O viata sexuala implinita aduce bucurie pe plan emotional, insa nu poate rezolva problemele. Conflictele nu se vor incheia, chiar daca vor fi intrerupte de o noapte fierbinte, doar se vor amana pentru data viitoare. Intr-adevar se spune ca dragostea este mai pasionala dupa o crearta infocata, dar ea trebuie sa fie ca un premiu binemeritat, in caz ca ati rezolvat cu adevarat problemele.

De altfel, importanta sexului intr-o relatie are o legatura stransa cu maturitatea si varsta. Odata ce vom capata o exeprienta de viata, o sa observam ca ordinea prioritatilor se schimba. Acelasi lucru este valabil si in cazul cuplurilor de durata, care sunt legate de sentimente puternice si comunica liber de fiecare data cand au nemultumiri.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Aprilie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.