Setari Cookie-uri

Esti predispusa sa-i fii infidela?

Fie ca suntem intr-o relatie sau nu, deseori ni se-ntampla sa intorcem capul dupa un necunoscut care tocmai ne-a aruncat un zambet sau o privire admiratoare. Sau pur si simplu il privim cu interes, complimentandu-l in sinea nostra pentru felul in care arata. Dilema este urmatoarea, ne multumim doar cu un joc de priviri inocente sau ne dorim mai mult.

Fie ca suntem intr-o relatie sau nu, deseori ni se-ntampla sa intorcem capul dupa un necunoscut care tocmai ne-a aruncat un zambet sau o privire admiratoare. Sau pur si simplu il privim cu interes, complimentandu-l in sinea nostra pentru felul in care arata. Dilema este urmatoarea: ne multumim doar cu un joc de priviri inocente sau ne dorim mai mult.

Fidelitatea se numara printre pilonii de baza in construirea unei relatii de lunga durata. Un alt element important il constituie incredrea, deoarece odata cu ea, apar multe alte ingrediente necesare intr-o relatie. Libertatea este strans legata de incredere. Indiferent de vechimea relatiei, avem nevoie de intelegere pentru propriile momente cand vrem sa iesim doar cu fetele, fara sa auzim apoi reprosuri. Teama de a nu fi inselat/inselata nu este nejustificata. Trecand printr-o astfel de experienta apar imediat si comparatiile de natura fizica sau sexulala care ne vor afecta increderea in propria persoana. Insa trecutul nu trebuie sa ne urmareasca si-n prezent. Daca stabilim de la inceput niste reguli vom avea parte de mai multa armonie in cuplu.

Libertatea are insa limitele ei. Se stie ca barbatilor le fug mult mai des privirile dupa femei care sunt imbracate sexy. Scuza o stim: “Chiar daca ma uit dupa ea, te iubesc tot pe tine ”. De cele mai multe ori, s-ar putea sa fie sincer. Insa e normal sa ne deranjeze daca flirtul nevinovat are loc in prezenta noastra. Cu siguranta nici lor nu le-ar placea sa le spunem cate de impresionate am ramas de tipul de la bar, care sursacla usor pana si manechinele din reclamele Calvin Klein.

Flirtul este strans legat de fidelitate. Sau de infidelitate. Depinde fiecare ce alege si pana unde isi propune sa mearga. Flirtul are o legatura stransa si cu limbajul corpului. Dar noi hotaram intotdeauna cand incepe si unde se termina.

De ce nu, este mult mai interesant si mai santos sa flirtam cu propriul partener. Se poate dovedi foarte incitant sa ne punem in joc armele seductiei si limbajul trupului. Acest joc se poate finaliza cu o noapte fierbinte, asteptata cu mult interes.

Poate fi distractiv sa legi o conversatie banala si cu tipul de care te-ai cioncnit din intamplare cand te uitai dupa vitrinele magazinelor. Il observi mai bine si vezi ca n-arata rau deloc si deja ti-a facut un compliment. Daca ai chej de joaca poti sa-i intorci complimentul, mai legati doua vorbe, iar apoi iti vezi de drum.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Aprilie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.