Setari Cookie-uri

7 metode prin care ne ascundem defectele in pat

Sa recunoastem, in calitate de reprezentate ale sexului frumos, acordam o mare importanta aspectului fizic. Insa, niciodata n-o sa fim multumite de corpul nostru, in special in intimitate.

Sa recunoastem, in calitate de reprezentate ale sexului frumos, acordam o mare importanta aspectului fizic. Insa, niciodata n-o sa fim multumite de corpul nostru, in special in intimitate. Desi nu ar fi cazul, deoarece ei nu stau sa ne analizeze celulita ori dimensiunea sanilor avand griji mult mai importante in astfel de momente, intelegem complexele. De aceea am pregatit 7 sfaturi utile, menite sa ne ascunda defectele in pat.

1. Ciorapii sexy cu banda

Se anunta o noapte hot, desi nu era in plan pentru seara asta? Nu se pune problema ca ti-ar displace, dimpotriva, insa ai realizat ca picioarele tale nu sunt tocmai fine la atingere. Intr-o astfel de situatie nu-i poti taia elanul pentru simplul fapt ca nu esti epilata (simplu doar pentru ei, de acord). Totusi exista o solutie salvatoare. Ciorapii cu banda si portjartier se vor dovedi foarte utili . Sunt extrem de sexy si cu siguranta el nu va avea nimic de obiectat impotriva lor. Materialul din care sunt facuti este atat de fin, incat invita la atingere, starnind imaginatia.

2. Corsetul
Toate ne dorim o talie de viespe si sani frumos conturati, desi ei par deja plictisiti de lamentarile noastre. Insa, pentru a-i demonstra ca formele apetisante nu-l lasa rece nici pe el, pregateste-i o tinuta-surpriza. Alege corsetul, o piesa irezistibila, care ofera multiple avantaje. Fabricat din tesaturi fine, deosebite este foarte atragator.Ii vei oferi o imagine provocatoare, uitand astfel de complexe. Profita la maxim de o seara care se anunta incendiara.

3. Lenjeria potrivita
Daca am amintit deja de cateva piese imbatabile de lenjerie, n-ar fi o idee rea sa alegi un set complet, potrivit personalitatii tale. El ti-a marturisit deja ca si-ar dori sa te vada imbracata intr-o lenjerie provocatoare. Insa, stim foarte bine ca este destul de greu sa pozezi intr-o ipostaza sexy, cand nu te simti deloc asa. Nu-ti fie teama ca o sa cazi in extrema vulgaritatii. Exista o gama variata de lenjerii intime realizate din matase, saten sau brodate cu dantele fine. Poti evita cu usurinta modele foarte transparente sau decupate, care iti vor da o alura de star porno.

4. Lumanarile parfumate
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Mai 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.