Setari Cookie-uri

Sa inchidem ochii? Sunt micile infidelitati permise in relatii?

Infidelitatea poate fi comparata pe buna dreptate cu fructul interzis, care strica echilibrul din paradisul unei relatii. Desi poate avea la baza doar dorinta de a experimenta ceva nou, care nu prevede implicarea sentimentala, tradarea nu este usor de acceptat odata descoperita.

Infidelitatea poate fi comparata pe buna dreptate cu fructul interzis, care strica echilibrul din paradisul unei relatii. Desi poate avea la baza doar dorinta de a experimenta ceva nou, care nu prevede implicarea sentimentala, tradarea nu este usor de acceptat odata descoperita. In plus, atractia catre nou poate fi atat de puternica incat “mica infidelitate” se va transforma intr-o mare poveste cu un final incert.

Tentatia este prezenta la orice pas. Poate fi o cauza a unei relatii mult prea ingradite in anumite reguli, sau momentul de rascruce din viata unei relatii solide. In materie de sex, dorinta de a experimenta este de neoprit. Daca in relatia de cuplu nu obtii de fiecare data ce vrei si auzi in stanga si-n dreapta cum prietenele tale au parte de nopti fierbinti nu doar seara sau o data, de doua ori pe saptamana, cum se intampla in cazul tau, bineinteles ca sentimentul de frustrare se va cuibari in sufletul tau. De aici pana la dorinta si tentatie, nu mai este dacat un singur pas. Imediat iti amintesti de tipul care-ti face ochi dulci in fiecare dimineata la birou.

Chiar daca nu pornesti la drum convinsa ca vrei sa inseli, flirturile nevinovate degenereaza usor intr-o aventura nu la fel de inocenta. S-ar putea sa descoperi ca-ti place mai mult, el fiind mai tandru, mult mai atent la detalii, fata de iubitul tau care pare mai preocupat de propriile placeri decat de tine. Sau poate libertatea pe care ti-a oferit-o capata valente noi pentru tine, fiind asociata cu nepasare si indiferenta. Cunoscand riscurile infidelitatii, ar fi mai bines a te gandesti de doua ori inainte de a trece la fapte. Rareori infidelitatea revigoreaza o relatie monotona. Dusul rece poate fi greu de suportat pentru cel inselat, chiar daca este in mare parte vinovat ca s-a ajuns intr-o astfel de situatie.

Insa, tentatia nu apare doar din plictiseala. Nu de putine ori, dorinta de a cunoaste si pe altcineva, atractia de moment, curiozitatea, sunt de nestavilit. Aventurile de-o noapte, asadar intra in discutie pur si simplu din nevoia de a explora. La inceput pare o joaca, o maniera placuta de a-ti ascuti armele seductiei. Fantezia de a face sex cu un strain, care a doua zi dispare ca si cum n-ar fi existat, este incitanta. Insa, nu intotdeauna imaginatia bogata este conforma cu realitatea. Acel necunoscut, s-ar putea sa nu iti mai para la fel de strain si a doua zi. Spre deosebire de barbati, femeile se implica mai mult sentimental, chiar daca este vorba de o aventura pasagera.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Iunie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.