Setari Cookie-uri

Pusca si cureaua lata, ce barbat ai fost odata

Sau niciodata

Urbea in care traiesc eu are Don Juan-ul ei local. Un barbat bine, trecut un pic de 30 de ani, inalt ca bradul, subtirel la mijloc, brunet cu ochi furati de la tiganca de bunica-sa.

Facea parte din patrimoniul orasului. Avea o viluta cocheta si o masina care consuma intr-o zi cat rabla mea intr-o luna.

Femeile stateau la coada pentru el, imparteau bilete si stabileau ordinea de intrare in patul lui. Cu iesirea era mai greu ca se intersectau si se mai lasa cu cate o paruiala publica. De altfel, in acest oras, un scandal intre femei era cel mai apropiat lucru de un eveniment cultural.

Ravneam si eu la el. Intr-o zi, prin misculatiile unei prietene cu apucaturi de codoasa, am ajuns la o cafea amandoi, de la cafea la plimbari romantice prin aleile parcului acoperite de seminte apoi in pat, dupa tatonari de cateva saptamani.

Am descoperit cu stupoare ca dupa ce isi dadea nadragii jos, devenea un natarau. In viata mea n-am avut parte de-un pupat mai sec si un fu, pardon, o partida de amor mai lipsita de pasiune.

Citește și:

Am incercat si pe dreapta si pe stanga, l-am intors cand el pe fata, cand eu pe dos, dar nimic, fratilor! Misca doar de la bazin in jos de parca era pe baterii. La capitolul snaga, nimic de reprosat. Avea rezistenta unui alergator la maraton dar care concureaza de pe banda de alergare din sufragerie. De fapt, asa ma simteam si eu.

Alergam de nebuna intr-o cursa cu un singur competitor si era limpede ca eu voi pierde. Dupa ce a terminat iar eu inca mai asteptam o minune, se uita la mine cu ochi de Prometeu dupa ce a furat focul. Mi-am aprins sfanta tigara de dupa apoi am adormit ostenita de atata aerobic in zadar.


Dupa o asemenea experienta, am fost tentata sa cred ca e ceva in neregula cu mine. As fi dat fuga la doctor sa ma caut de vreo bolesnita la cap daca nu as fi avut noroc de-o prietena mai destupata la minte.

M-a incurajat sa am incredere in mine si mi-a spus ca uneori, oamenii pur si simplu nu sunt compatibili in pat. Poate asa se explica de ce altele salivau dupa el ca dupa o savarina cand esti la dieta iar pe mine ma infiora ca o bucata de carton noroit.

Citește și:

Am ajuns la concluzia ca mai exista barbati pe lumea asta care cred ca (si) noi avem orgasm la foc automat. E suficient un slam-bam si saru’mana doamna ca sa ne aduca pe culmile extazului. Adevarul crunt e ca noi avem nevoie si de-un pupoi mai la sud, si de oaresce lucru manual.

Singura modalitate de a impaca si doamna capra (pardon) si domnul lup este comunicarea. Oricat de sec si lipsit de erotism ar parea, atunci cand doamna capra vrea, trebuie sa-i arate domnului lup unde, ce si cand sa vare.

Parerea mea.

Valeria St., 39 ani

sursa foto prima pagina: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
28 Martie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.