Setari Cookie-uri

Jurnal de sex: Cand te mananca in curtea vecinei

Deschide jurnalul de sex al lui Neomi. Daca ai curaj.

Intr-o noapte fatidica, dau drumul la calculatorul care parea ca decoleaza si ping! Ada ti-a acceptat cererea de prietenie. Ada draga, cititoare dragi, am blestemat ziua in care am invatat sa dau click. Am blestemat ziua in care au aparut pe lume retelele de socializare si mi-am blestemat naravul de a nu crede pana nu cercetez. Mi-a stat inima in loc si a inceput sa imi fileze incet dar sigur lampa de stalkerita pana mi s-a ars.

Fat-Frumosul meu din facultate era cuplat sadea cu Ada. Dar stiti cat de cuplati? Atat de cuplati incat duceau lumanari pe la nunti si faceau iesiri in weekend in formula completa, ca sa se cunoasca cuscrele. Atat de cuplati incat fratele ei ii spunea frate astuia. Ei atat de cuplati, eu atat de fraiera. Initial, am pus mana pe telefon sa il fac albie de porci. Apoi a inceput lampa sa fileze.Inca mai arde ceva in mine. Nu, papusel, nu pisi, stai ca nu asa. Urlu un pic, ma racorersc apoi tu imi dai papucii si aia e. Nu asa, flacau.

Citește și:

Am inceput sa descarc poza dupa poza si le-am pus la pastrare. Dis de dimineata, plansa si incercanata, i le-am trimis pe mail. Acum avea doua variante. Fie ma suna sa ma convinga pe ochii lui si pe viata lui ca ce vad e o iluzie, e fratele lui geaman malefic, pica lumina prost si d-aia seamana ala din poze cu el, fie dadea bir cu fugitii complet. Fat-Frumos cel curajos m-a sunat, ce-i drept, intai furios. Ca sunt nebuna (eram, si asta-i drept), cum am putut sa ii fac asa ceva cand el avea incredere in mine.

Ma obraznicule, hotii striga hotii! Cand a vazut ca nu ma misca nicicum, a trecut la strategia clasica: iubita lui oficiala e o nebuna, nu stie cum sa scape de ea, daca se despart mor cuscrele de inima dar el pe mine ma iubeste, fara mine nu traieste. Ma obraznicule, bis, minti de ingheata apele! Cand am crezut ca mai jos de atat nu poate sa ajunga, a trecut la rugaminti si plansete. Stie ca a gresit, ii pare rau, e lesinat, nu stie ce sa faca, ne iubeste pe amandoua si evident, ultima rugaminte a fost sa nu il dau in gat.

Citește și:

Cumva stiu ca am facut bine ce am facut, desi nu e cel mai etic lucru din lume. In caz contrar, poate ca as fi trait cu minciuna asta mult si bine, poate ca l-as fi iubit, poate ca l-as fi crezut si l-as fi iertat. Am stat mult pe ganduri daca sa ii spun Adei ce stiu si am ajuns la concluzia ca nu. Poate ca am fost lasa si mi-a fost un pic frica. Pe de cealalta parte, n-am vrut sa ii fac rau si cel mai probabil pe ea ar fi durut-o mai tare decat m-a durut pe mine. Eu sunt eu, ma cunoasteti. Ei sunt inca impreuna.

Foto interior si prima pagina Olga Rosi/ Shutterstock

Vizionare placuta


Noemi crede că textele savuroase sunt scrise nud în miez de noapte, cu stiloul pe hârtie și țigară în colțul gurii iar cele mai crude adevăruri sunt spuse în glume și...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.