Setari Cookie-uri

Jurnal de sex: Barbatul cocota, intretinut de mama, iubita si amanta

Deschide jurnalul de sex al lui Noemi. Daca ai curaj.

Probabil ca toti avem acel prieten pe care il vedem o data, hai de doua ori pe an insa atunci cand intalnim, parca ne-am vazut ultima data mai saptamana trecuta. Partea meschina din mine se bucura atunci cand ma ies cu genul asta de prieteni pentru ca au siguranta noutati de impartasit iar unele dintre ele te fac sa scuipi in san si sa te bucuri ca nu esti in locul celuilalt. Asa mi s-a intamplat, recunosc, de curand, atunci cand am iesit la cafea cu Miha. Pe noi doua ne leaga un trecut comun mai neplacut decat vreau sa recunosc. Eu am reusit sa scap, ea nu. A ramas prinsa intr-o relatie cu un barbat (desi credeti-ma pe cuvant ca nu merita titulatura) care nu poate fi denumit altfel decat cocota. Niciunul dintre ei nu era chiar pusti necopt la minte si se apropiau de 40 de ani atunci cand s-au cunoscut.

La frageda varsta, el locuia cu mami a lui, am incheiat citatul, o femeie lenesa si ingalata insa cu coada pe sus si mandra nevoie mare de flacaul ei. O singura calitate avea flacaul. Era frumusel si stilat, asa cum poate fi stilat un crai de mahala. Pantofi de lac, par dat cu gel, lant la gat pe sub tricoul polo cu guler ridicat. Din cauza asta, mami a lui l-a educat crescut in asa fel incat sa creada ca nicio femeie nu e suficient de buna pentru el. Asa a ajuns la aproape 40 de ani sa locuiasca inca in apartamentul cu doua camere al parintilor si sa priveasca femeile de sus, ca pe niste nulitati simpatico (va rog recunoasteti personajul) insa utile atunci cand iti amorteste mana, cand ti se murdaresc vasele si cand ramai fara bani de motorina.

Citește și:

Vizionare placuta


Noemi crede că textele savuroase sunt scrise nud în miez de noapte, cu stiloul pe hârtie și țigară în colțul gurii iar cele mai crude adevăruri sunt spuse în glume și...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.