Setari Cookie-uri

Top 7 pozitii sexuale generatoare de orgasm

Bucura-te de placerea unui mare O.

1. Covrigul

Penetrare buna, partenerii se pot privi in timpul actului sexual, barbatul are acces la clitoris.

Femeia sta intinsa pe pat pe o parte, in timp ce barbatul se aseaza in genunchi intre picioarele ei, in timp ce aceasta pune piciorul de deasupra in jurul taliei partenerului sau.

2. Doggie Style

Penetrare buna, vizibilitate buna pentru barbat.

Femeia sta intinsa pe pat, sprijinindu-se in genunchi si maini, in timp ce barbatul o penetreaza de la spate. Chiar daca barbatul are impresia ca detine controlul total, ei bine, nu este chiar asa. Femeia poate arcui spatele si ridica fundul pentru “a determina” miscarile partenerului sau.

Foto: Shutterstock.com

3. Misionarul upgradat

Penetrare adanca, partenerii se pot privi in timpul actului sexual.

Stiti cum este pozitia misionarului. Daca vrei sa ai parte de un orgasm exploziv, pune picioarele pe umerii partenerului tau si lasa-l pe el sa se aseze peste tine. Cam dificil, dar merita!

Citește și:

4. Doggie style culcat

Penetrare adanca, barbatul isi poate atinge partenera.

Pentru cei care deja s-au plictisit de clasicul doggie style, avem o alta propunere: doggie style culcat. Femeia sta intinsa cu fata pe pat, iar barbatul se aseaza deasupra ei. Poti aseza cateva perne sub burta pentru a te ajuta sa tii fundul ridicat.

5. Lingurita

Penetrare buna, barbatul isi poate atinge partenera

Femeia sta intinsa pe o parte, cu picioarele stranse catre abdomen. Barbatul se aseaza in spatele ei pentru a o penetra. Cu cat femeia isi indeparteaza mai mult trunchiul de corpul partenerului, cu atat penetrarea este mai adanca.

6. Pozitia incrucisat

Penetrare buna, partenerii se pot privi si atinge.

Femeia sta intinsa intr-o parte, in timp ce barbatul se aseaza intre picioarele ei pentru a o penetra. Pentru o penetrare mai adanca, ridica usor piciorul si pune-l in jurul trupului sau.

Citește și:

7. Pe masa

Penetrare adanca, partenerii se pot privi si atinge.

Femeia sta intinsa pe spate pe o masa, cu fundul cat mai aproape de marginea mesei pentru ca barbatul sa o poata penetra. Aceasta pozitie poate fi transformata in functie de cum isi doreste fiecare cuplu: fie femeia tine picioarele in jurul taliei barbatului, fie le tine in aer, fie le pune pe umerii partenerului sau.

Sfat: daca ti se pare incomoda masa, te poti aseza pe pat, in acest caz barbatul asezandu-se in genunchi.

Vizionare placuta


Kudika
21 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.