Setari Cookie-uri

30 de pozitii sexuale pentru 30 de zile

Daca sunteti in pana de inspiratie in ceea ce priveste pozitiile sexuale, iti sarim in ajutor.

2. Roata de Foc (Catherine Wheel)

Arata usor, dar nu e. Stati amandoi intinsi pe spate, cu picioarele spre celalalt. Va apropiati si ii prinzi soldurile intre coapse. El isi va trece unul dintre picioare peste abdomenul tau, apoi te va patrunde, in timp ce tu te vei sprijini pe palme.

3. Fluturele

Va trebuie o masa pe care sa o compromiteti. Tu trebuie sa stai intinsa pe ea, prinzandu-i gatul intre genuchi. Ridica-ti putin bazinul si sunteti gata sa incepeti.

4. Dorinta Ascendenta

Va trebui sa ai un iubit care sa te poata sustine: el trebuie sa stea in picioare, cu genunchii putin flexati, iar tu cu mainile incrucisate dupa ceafa lui si picioarele impletindu-i-se la spate. V-ar fi mai usor daca ati incepe din pat, pentru ca apoi sa se ridice cu tine. Poate ar trebui sa iti spun si ca tu vei conduce actiunea, miscandu-te in sus si in jos: el iti va acorda doar suportul de care ai nevoie.

Citește și:

5. Ingeri Ghemuiti (Curled Angel)

Desi ingerii nu au nicio legatura cu ce am sa iti explic, aceasta este denumirea. In pat, tu stai ghemuita pe o parte, cu genunchii la piept. El se va ghemui langa tine, la spatele tau, mulandu-se perfect pe formele tale. CHIAR perfect.

6. Podul

El face podul, iar tu... treci podul. Glumesc. Tu te vei „aseza” pe pod, fiind cea care se misca. Va trebui sa faceti incalzirea inainte, altfel s-ar putea ca podul sa se prabuseasca inainte de a reusi sa isi faca treaba.

Vizionare placuta


Kudika
14 Decembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.