Setari Cookie-uri

13 tipuri de sex de incercat o data in viata

De fiecare data acelasi lucru: in dormitor sau pe canapeaua din sufragerie. Nu crezi ca este timpul sa incerci ceva nou si sa condimentezi relatia sexuala cu partenerul tau? Te asigur ca vei avea numai de castigat.

Sexul in aer liber: Exista riscul ca cineva sa va prinda asa ca adrenalina este mai mare si senzatiile mai intense. Alegeti un loc putin cunoscut si frecventat astfel incat sa evitati neplacerile pe care le presupune acest tip de sex. Va recomand curtea proprie (sau a bunicilor), un parc retras sau o plaja pustie.

Sexul in lift: Ce ar putea fi mai placut si mai relaxant decat o partida rapida de sex in drum spre birou, sau de ce nu, seara cand veniti acasa de la job. Incercati cel putin o data sexul in lift si va promit ca nu o sa regretati. Este unul dintre cele mai palpitante tipuri de sex si un loc destul de neobisnuit. Aveti grija sa blocati liftul inainte de a va apuca de treaba pentru a diminua riscul de a fi prinsi asupra faptului, de catre vecini.

Sexul in avion: Avioanele sunt prevazute cu toalete destul de mici in care abia te poti misca, asa ca o partida de sex aici poate fi una dintre cele mai provocatoare pentru ca presupune multa indemanare si creativitate din partea voastra.

Citește și:

Wild sex (sau sexul salbatic): Uita pentru o noapte de romantism si de bune maniere atunci cand vine vorba despre sex si lasa imaginatia sa zboare si sa isi faca de cap. Intra in rolul unei experte a sexului si surprinde-l pe partenerul tau cu gesturi si soapte incitante. Vei avea parte de o noapte de neuitat.

Sexul de impacare: V-ati certat si nu stiti ce sa faceti pentru ca impacarea sa fie cat mai dulce? Va spun eu: o partida de sex nebun, pasional si romantic in acelasi timp. Incepeti usor, apoi lasati instinctul sa primeze si intuitia sa isi faca de cap. O sa rememorati aceasta impacare ori de cate ori o sa aveti ocazia.

Quick sex (sau sexul rapid): Inainte sa plecati la o petrecere sau in vizita la parinti/bunici profitati de cateva minute libere si alocati-le pentru o partida rapida de sex care va va aduce zambetul pe buze si sufiecienta energie pentru tot restul zilei sau al noptii.

Citește și:

One night stand (sau aventura de-o noapte): Fiecare dintre voi trebuie sa incerce acest tip de sex. Fie ca ai cunoscut un tip foarte atragator intr-un club si vrei sa vezi cu e in pat, fie ca ti s-a pus pata pe un amic si vrei sa incerci ceva nou, aventura de-o noapte este o experienta de incercat cel putin o data in viata.

Foto prima pagina tanar cuplu misterios sursa shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
16 August 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.