Setari Cookie-uri

10 sfaturi sexuale de pe vremea lu' mam-mare!

Vremurile se schimba si moravurile cu ele


5. La comanda mea, executarea!

Si pentru ca tot vorbeam mai devreme de supunere, una dintre credintele foarte populare si sfatul de capatai dat oricarei femei era ca trebuie sa accepte vizitele nocturne ale sotului ori de cate ori le solicita acesta insa ar fi bine sa nu il incurajeze prea des ca sa nu i-o festeleasca. Reputatia, zic.

6. Fara spurcaciuni

Daca ne gandim astazi la toate orificiile pe care le folosesc oamenii pentru sex, combinatiile, permutarile si aranjamentele sunt practic infinite. Dar pe vremea lui mam-mare, asa ceva era de neconceput.

Femeile erau invatate ca exista pe lumea asta doua locuri in care poti sa faci sex: in pat si in vagin!

7. Tot un fel de preludiu

Sexul incepea cu mult pana sa ajunga in pat cei doi. Femeia era sfatuita sa fie mereu dichista pana-n varful degetelor si sa poarte mereu lenjeria “de zile mari”.

Citește și:

Imi aduc aminte mereu ce spunea mamaia despre chiloti. Trebuie sa ai grija sa fie noi si curati, poate ai Doamne-fere’, vreun accident si ajungi la spital.

In fapt, era doar o reminescenta a educatiei pe care a primit-o cu privire la sex si incerca sa o transmita unei nepoate inca impubere dar in care exista promisiunea nevestei supuse care urma sa devina.
Vax, mamaie, acum am renuntat pana si la “budigai”, mergem pe strada sans, in bataia vantului!

8. Nu rade de voinicul mic si obosit!

De fapt, o femeie buna nici macar nu trebuia sa puna mana pe stiti-voi-ce, cu atat mai putin sa se planga de performantele sotului. In definitiv, singura preocupara a nevestei era sa asigure urmasi.
Insa un lucru bun putem tine minte de aici.

Penisul nu vine dotat cu o telecomanda si uneori, nu se poate ridica (pardon) la inaltimea asteptarilor. O fi omu’ obosit, il doare burta, il tine in spate si nu da randament! Se mai intampla!

Citește și:

Insa nu ajuti cu nimic situatia daca te imbufnezi ca vacarul pe sat. Aceste momente sunt foarte delicate si toti se simt vulnerabili. Ia-l cu vorba buna si du-l cu zaharelul pana se linisteste, apoi poti incerca din nou.

9. Gura mica!

Atunci cand sotul are chef de tavaleli conjugale, femeia trebuie sa ii accepte avansurile si sa nu-l cicaleasca cu problemele de peste zi. Si de aici, avem lucruri de invatat de la mam-mare.

In toiul actiunii, niciun barbat nu vrea sa auda barfe despre ultimele sperieturi provocate de varisoara-ta Nuti sau ce vecin a luat locul cui de parcare. Daca iti arde de conversatie in timpul sexului, povesteste-i mai bine unde si cum sa pupe!


10. Dragostea trece prin stomac si rufe curate

Ca barbatul sa fie multumit, bucatele trebuie sa-l astepte pe masa, nici prea reci, nici prea fierbinti, copiii lauti si nevasta primenita. Si aici este un mare adevar, desi nu-i chiar asa stia bunica.

Citește și:

Inainte de o partida fierbinte de sex, poti planui o cina romantica in care sa incluzi alimente afrodisiace, de la capsuni si ciocolata la vin si ardei iuti.

foto prima pagina shutterstock sarut in cuplu vintage

Vizionare placuta


Kudika
30 August 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.