Setari Cookie-uri

5 pozitii de sex pentru stimularea punctului G

Pozitii de sex pentru orgasm exploziv

3. Pozitie de sex cu femeia deasupra

Cea mai buna modalitate de stimulare a punctului G din aceasta pozitie este ca tu sa stai cu fata catre partenerul tau. El trebuie sa isi ridice genunchii, astfel incat tu vei sprijinita de acestia iar spatele lui ar trebui sa stea lipit de perete sau de tablia patului. Miscarea pe care trebuie sa o faci nu este de sus in jos ci fata-spate.

Partea buna: din aceasta pozitie de sex tu controlezi ritmul, intensitatea miscarilor si unghiul de penetrare.

Partea proasta: poti sa obosesti destul de repede.

4. Pozitie de sex pe masa

Urmatoarea pozitie sexuala poate suna destul de complicat insa pusa in practica, nu este deloc asa. In orice caz, important este sa aveti in casa o masa zdravana care sa va sustina greutatea corpului.
Tu trebuie sa stai intinsa pe burta, cu picioarele departate si incolacite pe talia lui iar partenerul tau te va penetra pe la spate. El sta in genunchi iar mainile lui se sprijina de-o parte si de cealalta a corpului tau.

Citește și:

Partea buna: senzatiile sunt mult mai intense de faptul ca stai intinsa pe o suprafata foarte tare iar unghiul de penetrare face foarte usoara atingerea punctului G.

Partea proasta: Nu poti vedea prea mult din actiune

5. Pozitie de sex cu picioarele ridicate

Daca nu ti se face rau sa stai cu capul atarnat putin peste marginea patului, aceasta este pozitia ideala pentru tine. Prin urmare, tu stai intinsa pe spate, cu capul usor atarnand. Partenerul tau sta in genunchi in fata ta si iti va ridica bazinul cu mainile sau iti poate pune sub fund o perna. Tu iti tii picioarele drepte si sprijinite pe umerii partenerului tau, cu talpile indreptate spre tavan.

Partea buna: daca iti tii picioarele apropiate, senzatiile vor fi foarte intense

Partea proasta: s-ar putea sa fie o pozitie de sex destul de solicitanta. Dar un pic de sport in plus e intotdeauna de apreciat.

Citește și:

foto prima pagina shutterstock cuplu sexy

Vizionare placuta


Kudika
1 August 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.