25 de sfaturi pentru o relatie de succes

25 de sfaturi pentru o relatie de succes

Care este cheia relatiilor de succes? Cateva aspecte simple pe care trebuie sa le cunosti pentru a-ti consolida relatia si a o ajuta sa mearga mai bine.

Care este cheia relatiilor de succes? Cateva aspecte simple pe care trebuie sa le cunosti pentru a-ti consolida relatia si a o ajuta sa mearga mai bine.

1. Relatia ta nu va supravietui daca nu-i acorzi suficienta atentie. Rezerva-ti macar jumatate de ora in fiecare seara si macar o zi in fiecare luna pe care sa le petreci in exclusivitate cu partenerul tau.

2. Amandoi veti avea nevoie de siguranta si comfort. O relatie buna se bazeaza pe compromis si pe reciprocitate.

3. Pastreaza un echilibru intre dependenta si independenta. Comunica-i partenerului tau ca ai nevoie de el, dar nu-l presa prea mult ca sa nu se simta incoltit.

4. Incurajeaza-l sa te asculte, aratandu-ti recunostinta atunci cand face acest lucru. In mod similar, arata-ti interesul atunci cand iti vorbeste. Trebuie sa fii constienta de faptul ca majoritatea barbatilor se comporta altfel decat femeile intr-o conversatie. Au nevoie de mai multa tacere si de mai mult timp de gandire.

5. Determina-l sa te aprecieze. Nu te astepta la complimente spontane, mai degraba spune ceva pozitiv despre tine si cauta-i aprobarea.

6. Invata-l, de preferat la inceputul relatiei, cum sa te aduca cel mai sigur la orgasm, pentru ca este putin probabil ca va descoperi singura acest lucru. Daca nici tu nu te cunosti inca prea bine, incearca sa te descoperi.

7. Invata sa faci acel lucru care poate readuce buna dispozitie in relatia ta � sa oferi partenerului tau un zambet autentic, dragastos, si aprobator.

8. De multe ori acele mici ciudatenii care te-au atras la inceput la partenerul tau, se pot transforma cu timpul in obiceiuri enervante. Invata sa-l iubesti cu toate micile defecte.

9. Resentimentele ascuse otravesc o relatie; prin urmare daca te deranjeaza ceva spune-i. Aminteste-ti ca desi barbatii nu suporta conversatiile emotionale, le place sa caute solutii. Exprima-ti nemultumirile si apoi roaga-l sa te ajute sa gasesti rezolvarea.

10. Invata ca a-ti pedepsi partenerul nu este o solutie. S-ar putea ca acest lucru sa te faca sa te simti bine, dar se poate intampla ca el sa se incapataneze mai tare. O strategie mai buna ar fi sa rasplatesti lucrurile care-ti plac si sa le ignori pe cele care nu-ti plac.

11. Banii sunt cauza cea mai frecventa pentru conflictele din interiorul unui cuplu. Pentru a avea o relatie care sa functioneze bine trebuie sa va ocupati de sursele de venit si sa va faceti un buget.

Vizionare placuta


Kudika
22 Martie 2005
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri