Setari Cookie-uri

Top 5 sex-scandaluri celebre

Viata persoanelor publice este intotdeauna in atentia presei. Cand acestea sunt implicate in scandaluri cu tenta sexuala, intensitatea vestii capata proportii uriase, in special cand protagonistii au o imagine care impune respect si credibilitate. Sa vedem asadar, care sunt cele mai celebre scandaluri sexuale care au socat opinia publica:

US film director Woody Allen flanked by his wife Soon-yi Previn attending the premiere of 'Whatever Works' held at the Gaumont Opera cinema in Paris, France on June 19, 2009. Photo by Thierry Orban/ABACAPRESS.COM Photo via Newscom3. Woody Allen si Soon-Yi
Imaginea impecabila a lui Woody Allen a fost grav afectata in urma scandalului sexual in care a fost implicat in trecut. Mariajul de 12 ani cu actrita Mia Farrow s-a incheiat cu un divort urat, presarat de acuzatii serioase la adresa lui Allen. Acesta a fost acuzat ca are o relatie cu fiica sa adoptiva, Soon-Yi. Desi a negat, in 1992 a recunoscut ca se iubeste cu Soon si 5 ani mai tarziu, cei doi si-au oficializat relatia casatorindu-se.

Vizionare placuta


Kudika
19 August 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.