Setari Cookie-uri

Top 10 cele mai scurte casnicii dintre vedete

Se spune ca o casnicie implica responsabilitate, daruire si foarte multa dragoste. Seductia este un joc placut si de la iubire nebuna pana la declaratii eterne nu mai e decat un singur pas. Totusi, chiar daca indragostitii isi ureaza credinta vesnica, nimeni nu garanteaza ca vor avea o casatorie durabila. Avem si cateva exemple elocvente care si-au dat seama destul de repede ca s-au pripit cand au spus Da!. Iata un top 10 al celor mai scurte casnicii dintre vedete:

WESTWOOD, CA - NOVEMBER 05: Actors Jennifer Esposito and Bradley Cooper arrives at the Paramount Vantage premiere of 'Babel' held at the FOX Westwood Village theatre on November 5, 2006 in Westwood, California. (Photo by Frazer Harrison/Getty Images)9. Bradley Cooper si Jennifer Esposito , 4 luni
Indragitului actor de comedie se pare ca nu i-a priit experienta mariajului. Cunoscut publicului din pelicula "Marea mahmureala", s-a casatorit in 2006 cu frumoasa Jennifer Esposito. Desi cei doi au avut parte de o ceremonie restransa, extrem de romantica, relatia lor s-a destramat in doar 4 luni. In prezent are o relatie de un an cu actrita Renee Zellweger si se zvoneste ca bat din nou clopotele de nunta. De aceasta data poate va fi cu noroc.

Vizionare placuta


Kudika
2 Septembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.