Setari Cookie-uri

Top 10 cele mai scurte casnicii dintre vedete

Se spune ca o casnicie implica responsabilitate, daruire si foarte multa dragoste. Seductia este un joc placut si de la iubire nebuna pana la declaratii eterne nu mai e decat un singur pas. Totusi, chiar daca indragostitii isi ureaza credinta vesnica, nimeni nu garanteaza ca vor avea o casatorie durabila. Avem si cateva exemple elocvente care si-au dat seama destul de repede ca s-au pripit cand au spus Da!. Iata un top 10 al celor mai scurte casnicii dintre vedete:

30916, HOLLYWOOD, CALIFORNIA - Friday May 15, 2009 Eminem performs hit singles from his latest up coming album 'Relapse' on the Jimmy Kimmel Show. Eminem performed tracks 3 A.M. , We Made You  and Crack a Bottle . Also in the crowd was legendary boxer Mike Tyson. Photograph: Nate Jones/Sam Sharma/PacificCoastNews.com5. Eminem si Kim Mathers, 3 luni
Fara indoiala, rapperul Eminem nu pare genul de barbat care sa se aseze foarte usor la casa lui. Acesta a fost casatorit de doua ori cu Kim Mathers. Au incercat prima data in 2001, casnicia sfarsindu-se rapid; a doua oara, in 2006 s-au despartit dupa doar 3 luni de mariaj. Totusi, cei doi au impreuna o fiica de 10 ani.

Vizionare placuta


Kudika
2 Septembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.