Setari Cookie-uri

Curcubeul spiritual: Cum ne influenteaza culorile?

Cele sapte raze de culoare (nuantele curcubeului) pot fi catalogate drept forte ce vibreaza si inconjoara globul in fluxuri de energie pozitiva.

In viata de zi cu zi ne lasam condusi de sentimente, opinii sau probleme cotidiene. Forta cuvintelor ne influenteaza comportamentul, ne schimba gandirea si ne modifica modul de interactionare cu cei din jurul nostru.

Soarele joaca si el un rol foarte important in viata noastra, deoarece pe langa lumina si caldura pe care ne-o ofera, razele acestuia ne ofera energie. Din punct de vedere emotional, raspundem la culorile din jurul nostru in functie de starea de spirit a ficaruia.


Reducerea caldurii soarelui in anotimpul rece sau a luminii in zilele ploioase ne pot afecta in mod semnificativ emotiile si modul in care percepem lumea din jurul nostru. Lipsa luminii soarelui ne poate schimba starea de spirit, determinand aparitia unor stari precum proasta dispozitie, depresie, tristete.

Cele sapte raze de culoare (nuantele curcubeului) pot fi catalogate drept forte ce vibreaza si inconjoara globul in fluxuri de energie pozitiva.

Citește și:

1. Rosu



Nuanta rosu este cunoscuta precum culoarea vitalitatii. Activitatea zilnica este controlata de aceasta culoare. Putem spune chiar ca rosul furnizeaza hrana energetica pentru corpul fizic.

Daca suntem inconjurati de rosu, atunci implicit ne putem incarca bateriile cu energie, suntem mai entuziasmati, ne dam interesul in ceea ce priveste problemele personale sau activitatile fizice si ne simtim siguri pe noi.

2. Oranj

Oranjul este o culoare formata din doua nuante: rosu si galben. Acesta contine energia de foc pe care o primeste de la rosu, la care se adauga intelepciunea si controlul propriei persoane (amandoua obtinute de la galben). Oranjul este o culoare dinamica, insa mult mai controlata si sigura.

Oranjul in jurul nostru inseamna creativitate, spirit ludic, explorare la nivel practic, activitate fizica si spirituala, echilibru emotional.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Octombrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.