Setari Cookie-uri

Astrologul Vladimir: Eu cred in suflete pereche

Cunoaste-l mai bine pe consilierul astrologic Vladimir. Specialistul nostru in astrologie ne-a raspuns la cateva intrebari esentiale despre horoscop. Astrologia prezice viitorul? Afla raspunsurile in interviul de mai jos:

Cunoaste-l mai bine pe consilierul astrologic Vladimir. Specialistul nostru in astrologie ne-a raspuns la cateva intrebari esentiale despre horoscop. Astrologia prezice viitorul? Afla raspunsurile in interviul de mai jos:

interviu astrolog 1. De unde interesul pentru astrologie?

Asa mi-a fost dat: sa manifest curiozitate si pasiune pentru astre, sa imi doresc sa stiu si sa invat sa inteleg limbajul astral.

Mereu am fost interesat de previziunile astrale si mi-am dorit sa invat exact taina care sta la baza acestor calcule. Am citit foarte multe carti si studii despre numerologie si ezoterism care mi-au sporit apetitul pentru astrologie. Prima oara cand mi-am calculat astrograma natala, am fost impresionat de exactitatea informatiilor obtinute.

2. Astrologia prezice viitorul?


Astrologia este o stiinta care nu are legatura cu prezicerea viitorului. Previziunile fiecarui semn astral se realizeaza pe baza unor calcule complexe. Pe langa semnul nativilor, conteaza foarte mult ora nasterii dar si ascendentul. Nu in ultimul rand, in momentul in care ne nastem pozitia planetelor in casele astrologice si in mod special pozitia Soarelui, definesc personalitatea fiecaruia dintre noi. Astfel se face ca doua persoane care s-au nascut in aceeasi zodie, insa in zile si la ore diferite, au temperamente total opuse. Zodia natala este influentata pe rand de foarte multi factori.

3. Ce beneficii iti aduce meseria de astrolog?

In calitate de consilier astrologic imi place sa ofer sfaturi, sa decopar cat mai multe tipologii de oameni prin intermediul astrelor. De obicei le deschid calea spre auto-cunoastere celor care vin la mine. Ii ajut sa descopere detalii elementare despre personalitatea lor si implicit, despre principiile care le guverneaza existenta.

4. Cum se calculeaza compatibilitatile dintre zodii?

Compatibilitatea dintre zodii ajuta la imbunatatirea relatiilor dintre cei doi parteneri. Analizeaza aspectele principale care stau la baza astrogramelor natale si identifica atat aspectele negative, cat si aspectele pozitive. In acest mod cei doi au ocazia sa se cunoasca mai bine, sa-si descopere punctele comune, dar si incompatibilitatile.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Noiembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.