Setari Cookie-uri

(P) Fa-ti de cap cu Remington!

Orice femeie cat de cat cocheta si care tine la aspectul ei va detine, la un moment al vietii sale, cel putin un aparat de coafat, ca e o placa de par, un ondulator sau o perie rotativa. De ce as avea nevoie, ma poate intreba una dintre voi?

Fa-ti bucle, tine-ti parul drept, lasa-i un aspect voit deranjat, ce mai, iarna asta iti poti face de cap acum cat vrei tu pentru ca …poti! Orice femeie cat de cat cocheta si care tine la aspectul ei va detine, la un moment al vietii sale, cel putin un aparat de coafat, ca e o placa de par, un ondulator sau o perie rotativa.

De ce as avea nevoie, ma poate intreba una dintre voi? Pentru ca imi place sa fiu aranjata, pentru ca imi place sa am grija de mine, pentru ca nu imi permit, din motive de timp si de costuri, sa merg de fiecare data la coafor, pentru ca imi pot testa singura inventivitatea pe capul meu si pe costul meu, pentru ca, pur si simplu, ma plac mai mult asa.

De ce aleg Remington? Pentru ca e stapanul gamelor de aranjat parul, maestru in ingrijirea corporala, ca vorbim de aparate de ras sau tuns, epilatoare sau aparate cosmetice. Pentru ca e la un cost mai mult decat rezonabil (un produs costa in medie 160- 170 lei, in functie de alegerea fiecareia), are un site care ma incanta prin prezentarea produselor , un serviciu de suport profesionist, asistenta si informatii complete. Incercati si voi! De la ei am aflat si eu diferenta intre KF40E si KF20i, de exemplu.

Despre ce vorbim astazi? Pentru ca trebuie sa ne restrangem, oricat de rau ne-ar parea, la cateva aspecte care mi se par mie mai importante, cel putin pentru acest sezon .. In primul rand, clasicele uscatoare de par! Pe cat de simple ni se par, pe atat de utile! Inchipuie-ti sa trebuiasca sa iesi din casa pe vremea asta, cu parul ud…No way, been there, done that. Asa cum scrie pe site-ul Remington, uscatoarele nu ofera doar aer cald... in principiu, sunt echipate cu tehnologie avansata care face din fiecare zi una ideala pentru aranjarea si protejarea parului tau. Ce inseamna asta? Gandeste-te si tu: alege un model simplu, micut si practic

Uscator de par Remington D5000
Kudika
9 Noiembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.