Setari Cookie-uri

Semnificatia initialei: Afla totul despre numele tau!

Credeai ca numele tau este ales arbitrar? Afla ca nu este asa: numele tau spune mai multe despre tine decat ai putea crede.

Afla ca initialele numelui tau si-au pus deja amprenta asupra soartei tale si ca totul se intampla cu un motiv. Daca ai fi fost tentata sa crezi ca parintii tai ti-au ales numele arbitrar, renunta la aceasta idee: numele tau (si, evident, initialele) sunt cuplate direct la firul vietii.

De asemenea, trebuie sa mai stii si ca fiecare litera corespunde unei cifre si ca si aceasta are un cuvant de spus in felul in care vei trai, dupa cum vei putea citi in cele ce urmeaza. Daca numele tau incepe cu diacritice, urmareste semnificatiile initialei celei mai aproapiate, respectiv S sau T.

Sursa foto interior si prima pagina: Shutterstock.com

Litera A

Litera A corespunde, evident, cifrei 1, cifra invingatorilor. Litera A este litera celor care schimba lumea, a celor care vor sa detina controlul, sa regizeze totul. Pentru acestia, este foarte importanta increderea in sine, siguranta, responsabilitatea. Nu vor putea accepta sau recunoaste niciodata ca au dubii. Cei cu initiala A sunt curajosi, indrazneti, „dezghetati”, au stofa de lideri, iar meseriile vor fi de obicei legate de misiunea de a arata altora calea.

Citește și:

Litera B

Aceasta, cu numarul de ordine 2 in alfabet, este adesea asociata dualitatii si emotivitatii. Pentru ca cifra corespondenta acestei litere este 2, o putem interpreta ca litera (si, respectiv, cifra) a iubirii, a cuplului, acestea reprezentand prioritatile persoanei cu initiala B. Cel mai adesea, litera B este semnul unei persoane prietenoase, generoase, calme care, totusi, poate tinde spre egocentrism sau narcisism.

Litera C

Litera C este corespondentul lui 3, cifra asociata comunicativitatii, energiei, curiozitatii. Spiritul creativ, talentat, energic si original al celor cu initiala C ii va ajuta de fiecare data sa fie o persoana placuta in societate, careia ii este usor sa isi faca prieteni oricand si oriunde. Partea negativa a acestei initiale este tendinta spre cruzime, in mod paradoxal, si lipsa empatiei.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.