Setari Cookie-uri

Numerologie: Magia numerelor maestre

Puterea speciala a numerelor

Numarul 22 in numerologie – Marele Arhitect

22 este cel mai puternic numar insa in acelasi timp, este si cel mai primejdios. Oamenii nascuti sub influenta acestuia vor ajunge cu siguranta in functii foarte inalte si vor fi priviti drept conducatori ai oamenilor.

Sunt ambitiosi, au planuri indraznete si scopuri inalte. Isi vor pune inteligenta in slujba celorlalti si vor face tot ce le sta in putere pentru a-i ajuta pe cei din jurul lor. Sunt vizionari si au puterea sa mobilizeze masele.

Pe de cealalta parte, este un numar care ofera un destin plin de tentatii. Oamenii pot deveni cu timpul grandomani, setosi de putere sau chiar tiranici. Sunt constienti de potentialul lor insa pot alege sa il utilizez exclusiv in folosul lor.

In acest caz, se vor incarca negativ din punct de vedere karmic si vor avea probleme serioase cauzate de energia distructiva din jurul lor.

Citește și:

Numarul 33 in numerologie – Puterea inteligentei

Cei nascuti sub influenta acestui numar maestru sunt de regula foarte echilibrati si sunt constienti de importanta misiunii pe care o au in lume. De aceea, sunt persoane foarte altruiste care isi vor pune inteligenta in slujba umanitatii.

Din ei se ridica mai cercetatori, profesori, medici, oameni de stiinta. De aceea, au o foarte mare putere de influenta a oamenilor si ii pot indruma pe acestia spre calea cea dreapta.

Desigur ca nici ei nu sunt lipsiti de slabiciuni. Daca devin prea setosi de putere, persoanele dominate de 33 pot ajunge sa ii manipuleze pe ceilalti pentru a-si atinge propriile obiective.

foto prima pagina shutterstock femeie cu carti de joc

Vizionare placuta


Kudika
16 Decembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.