Setari Cookie-uri

Horoscop pentru luna septembrie

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru luna septembrie!

PESTI
Pentru nativii acestei zodii, specialistii astrologyzone.com prevad turbulente in prima jumatate a lunii asa ca recomandabil este sa ramai in garda.
DRAGOSTE
Poti avea o oarecare divergenta cu partenerul pe 3 septembrie, cand poate acesta va parea critic si pretentios.
Vor mai aparea turbulente ce te vor surprinde pe data de 12, iar pe 15 septemebrie va trebui sa dai o replica ce implica o decizie greu de luat. Din fericire, vei avea prieteni alaturi care iti vor da sfaturi intelepte. De altfel, te vei bucura de prieteni adevarati toata luna, in special insa pe data de 4. Daca pierzi o „alianta”, stai linistita deoarece nu reprezinta ceva de valoare si in final vei fi bucuroasa ca te-ai indepartat de acea persoana.
Vei intra in posesia unei informatii ce te va proteja pe viitor iar de pe data de 23 septembrie, viata ta sociala se va imbunatati drastic! Lunile ce urmeaza vor fi pline de aspecte benefice, asa ca zambeste, urmeaza ce-i mai bun !
BANI
Pe plan financiar vei sta excelent! Exista sansa unor castiguri din activitati independente sau poti primi vesti bune in legatura cu un imprumut sau o subventie. Totodata, poti castiga dintr-o activitate ce presupune creatie, pestii avand o puternica latura artistica. Cand vine vorba de bani, cea mai buna zi a lunii este 11 septembrie.
Pe 29 septembrie vei avea sansa sa-ti sortezi aranjamentele financiare si sa le restructurezi in avantajul tau.
Daca exista persoane ce iti datoreaza bani, acestea vor intarzia plata in perioada 29 septembrie-14 octombrie, servindu-ti scuze penibile . Poti evita aceasta situatie notificandu-i la inceputul lunii septembrie si astfel exista sanse sa-ti primesti banii pana la data de 29 septembrie.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Septembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.