Setari Cookie-uri

Horoscop pentru luna septembrie

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru luna septembrie!

TAUR
Predictiile specialistilor de pe astrologyzone.com arata o luna agitata din punct de vedere sentimental, in care apare momentul adevarului, iar pe plan profesional ai parte de munca multa dar si de rezultate bune.
DRAGOSTE
Cum incepe luna, trebuie sa iei decizii importante privind un partener, un copil sau un prieten. Totodata, vei primi niste critici legate de un proiect drag tie, dar care vor fi de ajutor, chiar daca pot parea dure.
Pe data de 3 cineva iti va pune la provocare gandirea intr-o chestiune personala si te poate face sa te simti mai putin increzatoare. Daca este asa, analizeaza bine inainte de a finaliza ceva.
Aceleasi probleme le vei intampina si in zilele de 12, respectiv 15 septembrie, insa de aceasta nelinistea ta este cauzata de un prieten.
Va trebui sa te decizi asupra relatiei tale, daca sa te angajezi sentimental sau sa pleci. Daca sperai intr-o ameliorare a relatie, acum vei capata raspunsul.
Daca este indragostit, pe data de 3 ai putea sa te hotarasti spre casatorie. In acest caz vei avea parte de o uniune solida.
O vorba aruncata de partener sau de vreun prieten la mijlocul lunii, poate cauza o ruptura ce lasa urme adanci. Aceasta se va rasfrange si asupra casei.
Daca esti fericita alaturi de partener, vei putea afla ca va trebui sa traiti separati o vreme datorita unui servici nou sau unui program de studiu. Cheia este rabdarea, caci finalul va fi pozitiv.
In cazul in care ai copii, acestia vor avea nevoie de atentie sau ajutor special, in situatii precum alegerea unei scoli sau a unui meditator. Atentie la ce decizie iei, fiindca va fi una pe termen lung. Totodata e un moment bun pentru a lua in considerare o sarcina (daca nu ti-o doresti, fii mai precauta luna aceasta).
In jurul datei de 15 septembrie, ai putea sa-ti cauti totodata un partener.
Dupa data de 29 septembrie, este recomandat sa reiei planuri legate de fitness.
BANI
Ziua de 4 septembrie anunta fie calatorii, fie vesti de la oameni dragi aflati la distanta, fie realizari profesionale legate de colaborari cu strainatatea. Totodata, aceasta zi anunta o evolutie buna la chestiuni legate de educatie sau examene, precum si posibilitatea unei publicatii sau transmisii.
Daca muncesti intr-un domeniu creativ, concentreaza-te la inceputul lunii asupra proiectelor.
Desi ai experimentat schimbari legate de cariera in ultima vreme, lucrurile se imbunatatesc, dar va trebui in continuare sa muncesti mult si intr-un ritm alert. Finalizeaza-ti proiectele pana la mijlocul lunii, deoarece intre 24 septembrie si 15 octombrie vei intampina multe amanari. Mobilizeaza-te si vei avea de castigat !
Daca vreun proiect savea nevoie de o aprobare, o vei capata dupa data de 29. In acelasi timp, daca in jurul acelei dati vei primi un nou proiect, evita sa gandesti diverse ipoteze si documenteaza-te temeinic despre ce trebuie facut.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Septembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.