Setari Cookie-uri

Horoscop pentru luna septembrie

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru luna septembrie!

BALANTA
La inceputul lunii vei simti ca n-ai stare, iar daca te confrunti cu lupta contra rutinei, site-ul astrologyzone.com te indeamna sa te rasfeti putin !
DRAGOSTE
In jurul datei de 3, vei fi alaturi de un prieten bolnav sau trist, oferindu-ti sprijinul.
Zilele favorabile proiectelor legate de casa si familie, ce ar putea aduce diversitate in viata ta sunt cele de 4 si 8 septembrie. Ultima iti va permite sa iei avant in aceasta toamna, asa ca asteapta-te ca aceste planuri sa mearga inainte.
Legaturile pe care le vei initia la inceputul lunii au foarte mari sanse sa dureze in timp. Totusi, sondeaza bine terenul, tocmai din aceasta cauza.
Te simti foarte sexy pe data de 11, asa ca daca esti implicata intr-o relatie initiaza un dulce plan de seductie, iar daca esti singura, incearca sa cunosti pe cineva.
BANI
La mijlocul lunii, dupa data de 12, un coleg sau subaltern te va lasa balta sau va intra intr-un conflict cu tine. Ai grija cum raspunzi, caci iti poti periclita reputatia si viitoarele promovari. In acea perioada, te vei confrunta si cu proiecte inopinate la servici. Abtine-te pe data de 15 sa-i spui oponentului ce gandesti cu adevarat. Aceasta confruntare se va incheia pe data de 19.
De pe data de 24 septembrie pana pe 15 octombrie nu este prudent sa inchei contracte sau sa faci achizitii costisitoare.
Lucrurile se imbunatatesc si mai mult dupa 22 septembrie, cand capeti sansa de a-ti aduce viata aproape de ideal, asa ca ar fi bine sa profiti din plin ! Initiaza insa un proiect important tie doar dupa data de 29.
Vei incheia totusi luna cu incredere, control si optimism.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Septembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.