Setari Cookie-uri

Horoscop pentru luna septembrie

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru luna septembrie!

BERBEC
Specialistii astrologyzone.com recomanda ca pentru a-ti atinge telurile personale sau profesionale in aceasta luna, sa ai o atitudine diplomata si toleranta. Nu va merge sa manevrezi lucrurile dupa bunul plac.
DRAGOSTE
Luna aceasta va fi plina de schimbari, dar care nu te vor afecta direct, ci vor fi legate de cei cunoscuti tie.
Perioada de pe 1 pana pe 7 septembrie va fi deosebit de benefica sportului si dietei.
Ai grija la sanatate pe data de 3 septembrie. Totodata, nu pune tot la suflet caci te vei obosi iar acest lucru te va face vulnerabila.
In jurul zilei de 15 septembrie vei afla un secret socant de care cineva s-a straduit sa te tina deoparte. Totodata cineva cunoscut ar putea fi internat in spital, asa ca va trebui sa-l incurajezi.
Sansa de a te apropia mai mult de partener va aparea in luna nou pe 29 septembrie. In viata personala, dupa intalniri frecvente, acum te poti logodi.
BANI
Pe data de 3 septembrie te poti simti coplesita de munca. Accepta criticile obiectiv si nu te simti descurajata.
Vesti legate de cariera apar pe data de 4, iar urmatoarele 4 zile vor fi perfecte pentru o prezentare sau programarea unui interviu.
Data de 8 septembrie este deosebit de pozitiva carierei si va da startul unui avant profesional.
Ziua de 12 septembrie poate aduce confruntari cu o colega de servici si cel mai intelept ar fi sa te abtii de la anumite vorbe sau fapte, caci acestea ar putea lasa urme pe viitor.
Vei fi plina de energie pe 29 septembrie, de care te poti folosi pentru acordul cu un agent sau broker.. Atentie caci discutiile deschise in perioada 24 septembrie- 15 octombrie nu se vor finaliza pana pe 17 sau 18 ale lunii urmatoare.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Septembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.