Setari Cookie-uri

Ezoteric: Darul ursitoarelor in functie de ziua nasterii

Cursul destinului tors de fiintele magice din mitologia autohtona

Ziua nasterii: 4,14, 19,24

Acestea sunt zilele in care se nasc oamenii daruiti de Ursitoare cu multa imaginatie si simt estetic. Sub obladuirea fiintelor fermecate, cei mai multi dintre ei ajung artisti, intr-o forma sau alta. Fie ca isi exerseaza talentele doar pentru pasiune sau scopuri mai mercantile, vor avea succes.

In general, au prieteni foarte putini insa extrem de loiali pentru ca stiu sa cucereasca si sa atraga oamenii de partea lor. Sunt foarte precauti, in ceea ce priveste exprimarea sentimentelor iar acest fapt poate fi un impediment, in special in viata de cuplu.

Ziua nasterii: 5, 15, 20, 25

Cei nascuti in aceste perioade sunt persoane care au o gandire analitica si se bazeaza in primul rand pe ratiune atunci cand iau decizii. Nu amesteca niciodata relatiile personale cu viata profesionala insa reusesc sa tina in echilibru aceste doua aspecte.

Citește și:

Pot parea oameni reci si distanti insa sunt doar precauti. Atunci cand cineva ajunge insa la sufletele lor, si-au castigat prieteni pe viata. In dragoste, sunt la fel de retinuti insa doar pana in momentul in care ajung sa iubeasca intr-adevar. Devin romantici si foarte atenti, fara sa viseze, totusi, cu ochii deschisi.

Ziua nasterii: 6, 16, 26, 28

Acesti oameni sunt daruiti cu mult spirit practic si sunt extrem de bine organizati. Chiar daca nu sunt neaparat romantici, in dragoste sunt parteneri atenti care pot da dovada de multa tandrete insa acest lucru depinde de starea lor de spirit. Uneori, oboseala sau problemele de peste zi ii pot face foarte ursuzi si chiar neplacuti uneori insa aceste momente sunt trecatoare.

In general, isi planifica foarte bine vietile si stiu exact ce isi doresc inca din copilarie. Isi stabilesc scopurile din timp apoi le indeplinesc unul dupa altul.

Citește și:

Ziua nasterii: 7,17,27, 29

In aceasta ultima perioada se nasc persoanele care imbina utilul cu placutul. Sunt firi creative cu multa imaginatie insa acest lucru nu ii determina sa viseze cu ochii deschisi. Sunt oameni ancorati bine in realitate si in general, au viziuni largi despre lume. Nu isi pierd optimismul si gasesc intotdeauna in ei puterea sa o ia de la capat.

Esecurile sunt privite ca pe niste lectii de viata din care invata si nu se lasa descurajati atunci cand lucrurile nu ies de la inceput asa cum isi propun. In aceste cazuri, rare ce-i drept, cauta solutii alternative si isi folosesc inventivitatea.

foto prima pagina shutterstock femei cu fuste colorate

Vizionare placuta


Kudika
14 Iulie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.