Setari Cookie-uri

Cele mai frumoase citate de iubire: Alfabetul dragostei dupa Osho

Dragostea trebuie sa fie o relatie prieteneasca, in cadrul careia nimeni nu este superior

Inocenta

Fa ca rasul sa fie rugaciunea ta. Razi mai mult. Nimic nu elibereaza energiile blocate mai bine ca rasul. Nimic nu te face inocent asa cum o face rasul.

Iubire

Iubirea nu se naste in voi decat daca deveniti un cerc perfect: un intreg multumindu-se cu sine. Atunci iubiti tot ceea ce vine spre voi.

Judecata

Inceteaza sa te judeci. In loc de a te judeca, trebuie sa incepi sa te accepti cu toate imperfecttunile tale, cu toate slabiciunile, toate erorile, toate esecurile. Sa nu-ti ceri sa fii perfect. Asta ar insemna sa-ti ceri imposibilul si desigur ca te vei simti frustrat. La urma urmei, esti doar o fiinta umana.

Logica

Viata nu asculta de logica; ea isi vede de drumul ei, netulburata. Tu trebuie sa asculti de viata; viata nu asculta de logica ta, nu-si bate capul cu logica ta.

Medicament

Iubirea pare sa fie ca un medicament; este ceruta doar de cei in suferinta.

Citește și:

Mister

Totul este un mare mister. Orice efort de a-i gasi o explicatie este gresit – trebuie doar sa il iubesti, sa traiesti cu el si sa dansezi cu el.

Ordine

Daca respecti o anumita ordine in viata, aceasta te va limita; esenta fiintei va ramane intr-o dezordine profunda. Ordinea nu poate fi impusa decat la suprafata. In centru va domni haosul.

Profunzime

Iubirea este o inflorire rara. E rara fiindca se poate produce doar atunci cand nu exista frica, niciodata inainte. Aceasta inseamna ca iubirea ii poate aparea doar unei persoane foarte profund spirituale. Cunostinta pot lega toti, sexul e posibil pentru toti, dar nu si iubirea.

Vizionare placuta


Kudika
14 August 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.