Setari Cookie-uri

Top 5 povesti neconventionale de dragoste care iti vor frange inima

5 iubiri imposibile de la Hollywood

Cu siguranta cetatea cinematografiei nu duce lipsa de filme de dragoste. In ultimii ani, s-au facut remarcat pelicule ca The Notebook, A walk to remember sau, foarte recent, The fault in our stars. Pana la ele insa, exista cateva filme care spun povesti de dragoste pe cat de induiosatoare, pe atat de iesite din tipar.

5 povesti de dragoste imposibila de la Hollywood

1. Mr. Nobody – Domnul Nimeni (2009)

Unul dintre cele mai bune filme ale anului 2009 l-a avut in rolul principal pe Jared Leto. El a jucat alaturi de Diane Kruger si Juno Temple iar pelicula a fost aclamata in special in festivalurile europene de film.

Nemo Nobody este ultimul om de pe pamant care va pieri de batranete. Intr-o lume a viitorului, umanitatea a descoperit nemurirea. De pe patul de spital, el isi aminteste viata sa si cele trei mari cumpene prin care a trecut: la 9 ani, la 15 ani si la 34 de ani.

De asemenea, in timp ce ofera un interviu reporterului si intreaga civilizatie asista in direct la ultimele sale rasuflari, el isi analizeaza viata din 3 perspective si cum i-ar fi fost aceasta schimbata de alegerile pe care ar fi putut sa le faca.

Citește și:

Intr-una dintre posibilitati, atunci cand parintii sai divorteaza, el ramane cu mama sa si cu partenerul acesteia, Harry. La randul sau, barbatul are o fata adolescenta iar cei doi incep o poveste de dragoste interzisa de normele sociale dar induiosatoare prin tandretea relatiei dintre ei.

Vizionare placuta


Kudika
3 Septembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.