Setari Cookie-uri

Advertorial Aplicatii cu care gestionezi banii direct din telefon

Stim ca banii nu aduc fericirea, dar o intretin, si cum acestia nu cresc in copaci trebuie sa ne asiguram cu gestionam bugetul cu minim de planificare pentru a evita neplacerile care apar cand se goleste contul din banca.

Pentru ca suntem in 2015, cea mai moderna modalitate de gestionare a banilor o reprezinta aplicatiile pentru telefoanele mobile, si din fericire avem de ales dintre foarte multe titluri populare, compatibile atat cu telefoanele cu Android cat si iPhone-ul celor de la Apple, deci alegerea o facem prin prisma functiilor suportate, nu obligati de tipul telefonului.

Foto interior si prima pagina: telefon, bani, chei, cafea, George Dolgikh / Shutterstock.com

1 - Mint

Mint este poate cea mai populara aplicatie de gestiune a banilor, poate si pentru ca este compatibila cu Android, iPhone, Windows Phone, PC si Mac. Cu Mint poti tine evidenta cheltuielilor si veniturilor, evolutia conturilor tale bancare, contracte, credite, si facturi neplatite. O privire de ansamblu este disponibila in orice moment, pentru a stii daca trebuie sa faci ore suplimentare sau sa-ti faci rezervare la restaurant.

2 - CashBase

Cu CashBase trebuie sa ne mandrim, pentru ca este o aplicatie romaneasca, dezvoltata la Cluj, si este disponibila pe Android, iPhone si PC. Este mai simpla decat Mint, dar multi dintre noi asta si cautam: o posibilitate simpla de a urmari cheltuielile pentru a vedea pe ce se duc banii.

3 - Spendee

Aceasta aplicatie merge mai departe decat celelalte, in sensul ca nu-ti ofera doar rapoarte cu gaurile prin care se scurg banii tai, dar iti ofera si sfaturi prin care poti economisi bani, sau reduce cheltuielile inutile. Acum mai trebuie sa si asculti de sfaturile Spendee.

Daca ti se par interesante aceste aplicatii, am gasit pentru tine un top realizat de GiZ.ro in care este imposibil sa nu gasesti aplicatia potrivita pentru stilul tau.

4 - Cashout

O alta metoda de econimisire in 2015 il reprezinta si site-urile de cashback, cele care iti ofera bani inapoi la cumparaturile online. CashOUT este unul din cele mai cunoscute site-uri de profil, unde vei gasi peste 200 de magazine online din Romania. Astfel ca indiferent daca vrei sa iti cumperi o pereche de pantofi, o tableta, carti sau sa faci cumparaturile de weekend, o parte din valoarea cumparaturii realizate va ajunge inapoi in contul tau CashOUT.


Kudika
20 Februarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.