Setari Cookie-uri

Vedetele si operatiile estetice

Cum aratau Angelina, Nicole, Beyonce, Ashlee, Teri si multe altele inainte de a pasi in sala de operatie?

Cum aratau Angelina, Nicole, Beyonce, Ashlee, Teri si multe altele inainte de a pasi in sala de operatie?



Angelina a apelat la rinoplastie pentru a isi face un nasuc mai obraznic. Cameron, Beyonce, Minnie Driver, Lil Kim, Janet Jackson, Danii Minogue au facut la fel.

Demi Moore arata foarte bine in ciuda varstei si si-a facut cadou o operatie la genunchi. Adevarul este ca cel mai frumos dar pe care si l-a facut vreodata ramane Ashton.

Nicole Kidman chiar nu seamana cu Nicole Kidman! Look-ul ei a suferit o transformare fenomenala. Initial, parea a fi o fata banala si acum are un look elegant, sofisticat. Frumusetea tinereasca, naturala a pierdut in fata frumusetii reci.

Cher este de departe cea mai fidela clienta a chirurgilor, iar Melanie Griffith a devenit deja dependenta de operatii estetice. Antonio, opreste-o pana nu e prea tarziu!

Fergie avea o fata cam rotunda pana sa devina celebra, iar Tori nu arata bine nici macar acum. Mickey Rourke ar trebui sa se obisnuiasca cu faptul ca imbatraneste. Oricum, liftingurile faciale nu l-au ajutat prea mult si chiar arata artificial.

Succesul cel mai mare in randul vedetelor il au implanturile pentru buze sau cele mamare. Schimbarea este evidenta in toate cazurile prezentate.

Lindsay Lohan se putea lauda cu un bust frumos. De cand a slabit (cauza nu este cunoscuta inca: anorexie sau droguri) si comorile ei au cam disparut. Asa ca s-a decis sa isi faca sani noi.

Look-ul scheletic al doamnei Beckham nu putea sa nu fie insotit de o cupa B. Dupa ce a pozat de multe ori in reviste pentru barbati, Tara Reid a decis ca trebuie sa iasa mai bine in evidenta, asa ca si ea a apelat la silicoane.

Oare cum o fi viata de vedeta? Oare este la fel de fascinanta si frumoasa precum o vedem noi la televizor? Ne indoim amarnic. Daca noi, oamenii obisnuiti ne plangem de tirania noilor modele de frumusete, ele au devenit deja sclavele lui "120-50-80".
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Februarie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.